Liviu Plesoianu făcut PRAF de Dragos Patraru, chiar în Parlament. Deputatul PSD s-a făcut din nou de râs – VIDEO

1246

Realizatorul TVR Dragos Patraru a fost audiat marti, timp de o ora, in comisia de cultura de la Camera Deputatilor, in contextul scandalului inregistrarilor in care presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune (SRTv), Doina Gradea, jigneste un jurnalist al SRTv. Plesoianu a incercat sa il atace pe Patraru insa a fost pus la punct.

„Eu nu ma aflu aici pentru a o apara pe doamna Doina Gradea, sunt aici pentru a face niste aprecieri personale pentru a atrage atentia asupra ipocriziei. Am venit pregatit cu niste inregistrari. Presiuni editoriale – da, va spune sincer ca presiuni editoriale sunt peste tot in lume. Cred ca dupa ce o sa difuzez o scurta inregistrare care este publica. Daca ati fi PDG al TVR, cam cum ati fi in postura asta?”, a intrebat agresiv deputatul PSD Liviu Plesoianu.

El a pus o inregistrare audio in care Patraru vorbea in termeni critici despre prestatia lui Ionut Cristache: „Cum va apuca pe dvs splina si ficatii si vreti sa il bateti pe colegul Cristache?”.

„Ati prezentat niste inregistrari si sigur ca era vorba acolo de un limbaj licentios la dna Gradea. Sa nu vina nimeni din nicio redactie ca acest limbaj nu se regaseste in toate redactiile. Limbajul licentios”, a adaugat Plesoianu.

Vezi , mai jos, video de la minutul 30:

Patraru a tinut sa mentioneze ca nu el este presedinte director general al TVR.

„Eu nu sunt PDG al SRTv, eu sunt jurnalist. Imi asum tot ce fac. Nu este in discutie faptul ca eu as fi imaculat”, a mentionat Patraru.

loading...

„Contextul este ca eu vorbeam despre parerea unora despre oamenii care trebuie sa munceasca pe 2 lei. Nu discutam despre limbajul licentios. Ca oamenii au ales sa interpreteze asa e problema fiecaruia”, a adaugat Patraru.

 

 

S-A TERMINAT şedinţa! DNA cere pedepse cu executare pentru Liviu Dragnea şi ceilalţi inculpaţi:”Solicităm condamnarea acestora la pedeapsa închisorii. (..) Solicităm pedeapsa închisorii cu executare în regim privativ de liberare”

Liviu Dragnea, la pământ! Iată ce a găsit DNA în calculatoarele Tel Drum

loading...