Liviu Dragnea îi atinge pe Iohannis, Tăriceanu și Cioloș: „E treaba lor! Noi schimbăm România piesă cu piesă…”

470

Liviu Dragnea i-a dat un nou răspuns președintelui Klaus Iohannis, ca urmare a atacurilor repetate ale șefului statului la adresa PSD și a Guvernului Viorica Dăncilă. Dacă miercuri îl numea mincinos, după ce Iohannis a spus că PSD a mișcorat salariile și vrea naționalizarea Pilonului II de pensii, joi seara, la Antena 3, Dragnea spune că nu mai e interesat de ce spune președintele pentru că misiunea lui e să schimbe România.

În răspunsul său pentru Iohannis, Dragnea l-a atins și pe aliatul Călin Popescu Tăriceanu, despre care se spune că ar putea candida la prezidențialele din 2019.

”Chiar nu știu dacă Iohannis va candida, pe mine personal nu prea mă interesează acum, noi nu suntem preocupați nici cine va fi candidatul nostru.

Nu prea mă interesează. Nu ne interesează dacă va candida Iohannis, Tăriceanu, Cioloș, e treaba lor. Unii se pregătesc de prezidențiale, noi schimbăm România piesă cu piesă pentru că e mare neorânduială.”, a spus Liviu Dragnea.

loading...

PSD nu mai are multe zile ! Pentru prima data de la Mineriade, Universitatea Bucuresti a deschis balconul :„Tara ne vrea prosti…”

Liviu Dragnea, ieșire EXPLOZIVĂ la adresa lui Iohannis : „Noi nu o să ne speriem, nu o să dăm înapoi…”

loading...