Liviu Dragnea, ieșire extrem de dură:”Iohannis vrea să aducă un Guvern care să taie salariile românilor, cum a făcut predecesorul său”

418

Liviu Dragnea a avut o ieșire extrem de dură după ce Ludovic Orban a depus o plângere penală împotriva sa, dar și împotriva premierului Viorca Dăncilă. În plângerea se aduc acuzaţii de înaltă trădare, uzurparea funcţiei publice, divulgare de informaţii nepublice şi prezentarea cu rea-credinţă de date inexacte preşedintelui României în scopul ascunderii săvârşirii unor fapte de natură să aducă atingere intereselor statului pe numele Viorica Dăncilă. În ceea ce-l privește pe liderul PSD, plângerea vizează doar infracțiunea de divulgare de informații secrete.

”Orban este o unealtă jalnică, nu mintea lui a hotărât asta, e operaționalizarea amenințării domnului Iohannis la adresa premierului. Când am spus luni că e o amenințare mafiotă din partea domnului Iohannis, acesta m-a contrazis. Realitatea demonstrează că am avut dreptate. E un demers care înseamnă o lovitură de stat, preluarea unei puterii în mod ilegitim”, a declarat Dragnea.(Continuarea, mai jos…)

loading...

Acesta a mai acuzat că demersul lui Iohannis, prin intermediul lui Orban, este ”o acțiune violentă nedemocratică, neconstituțională de a bloca un guvern care aduce bunăstare”.

Dragnea a mai spus că aceasta este o încercare a lui Iohannis de a aduce un guvern ”care să taie salariile românilor, cum a făcut predecesorul său”.

Fiul marelui poet Adrian Păunescu, Andrei, l-a făcut praf pe președintele Klaus Iohannis: „Du-te, mutălăule,-n pădure…”

loading...