Lia Olguța Vasilescu transmite scuze publice după replica dată lui Klaus Iohannis în ceea ce privește războiul cu PSD

536

”Prin afirmația făcută: „Domnul Klaus Johannis cred că se vede deja șef de lagăr de concentrare și reeducă acolo PSD-iștii”, nu am vrut, sub nicio formă, să lezez sentimentele comunității evreiești, care a fost cea mai afectată de crimele și ororile perioadei naziste. Dacă cineva a înțeles alt lucru, îmi cer scuze public! Am vrut doar să apăr sentimentele a peste două milioane de membri și simpatizanți PSD care nu trebuie să fie considerăți vinovați că votează cu un partid democratic! Dezbaterile electorale trebuie să aibă limite și eu sunt prima care îmi cer scuze dacă se consideră că s-a ajuns prea departe!” a scris Lia Olguța Vasilescu, vicepreședinte PSD și coordonator de campanie al Vioricăi Dăncilă, pe Facebook. 

Loading...

Codrin Ștefănescu, secretarul adjunct al PSD, a reacționat după ce europarlamentarul Rareș Bogdan a anunțat că depune plângere penală împotriva Liei Olguța Vasilescu.

„Domnu’ Rares, prim vicepresedinte la penele, a anuntat ca vor depune o plangere impotriva Olgutei. Ca e rea si-l face pe seful suprem dictator. Ca-l face fricos in fiecare zi si asta doare. Ca ea e in suflet peremista, nu securista ca el. Si ca multi altii din partidul lui. Il anunt pe aceasta cale ca ne doare fix in cot de plangerea lor. In cot, da!”, a precizat Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.


Loading...