Klaus Iohannis, mesaj de ULTIM MOMENT în plin SCANDAL : „Corupția înseamnă lipsa autostrăzilor, spitale insalubre, școli fără condiții, administrație blocată. România nu va putea progresa…”

121

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a transmis duminică un mesaj cu prilejul Zilei Internaționale Anticorupție. Iohannis a afirmat că România nu va putea progresa la adevărata sa capacitate până când corupția nu va fi învinsă. În acest context, Iohannis a reiterat că susține lupta anticorupție și rămâne alături de magistrații care duc această bătălie zi de zi.

„Corupția este o boală care macină democrația și ține captivi milioane de oameni în sărăcie. Corupția înseamnă lipsa autostrăzilor, spitale insalubre, școli fără condiții, administrație blocată. România nu va putea progresa la adevărata sa capacitate până când nu vom reuși să învingem acest flagel. Susțin continuarea luptei anticorupție pentru o Românie sănătoasă și rămân alături tuturor magistraților, care duc această bătălie cu mult curaj, zi de zi. Cinstea și integritatea trebuie reinstaurate la toate nivelurile societății noastre. Stă în puterea noastră! Un NU hotărât corupției trebuie să devină dintr-un slogan un mod de a fi”, a transmis Klaus Iohannis.(VIDEO, mai jos …)

loading...

Klaus Iohannis, mesaj despre corupție

Klaus Iohannis, mesaj despre corupție

Publicată de stiripesurse.ro pe Duminică, 9 Decembrie 2018

 

Ecaterina Andronescu, lovitură pentru Klaus Iohannis :“Cred că toţi cei care au ceva de spus pentru educaţie să o spună…”

loading...