NOU SCANDAL ! „Prezentator de chiloti in…”-Iulia Albu i-a dat replica lui Bogdan Vladau , dupa ce acesta a criticat dur aparitiile excentrice ale acesteia

744

Dupa ce Bogdan Vladau i-a criticat aparitiile de la tv, Iulia Albu a avut prima reactie. Vedeta a postat un mesaj dur pe contul de socializare, care cu siguranta il va infuria pe fostul manechin.

„Dragi tovarasi, un anume incert si insipid Bogdan Vladau, prezentator de chiloti in cluburi reprofilat in cantaret, care in urma cu ceva timp a omorat o femeie pe trecerea de pietoni, gaseste potrivit sa comenteze, intr-un limbaj meltenesc, fireste, un anume articol publicat de EVZ.
Nu este grav ca in Romania un absolvent de 2 facultati si avocat definiv este denumit „retard” de o persoana semianalfabeta care scrie „sa maritat” in loc de „s-a maritat”, atasat regasiti dovada scrisa, dar este GRAV si EXTREM DE RISCANT din punct de vedere LEGAL ca o publicatie sa preia un asemenea text FARA a evidentia SI acest fapt precum si o scurta istorie a celui ce face asemenea afirmatii.

loading...

Revenind, zic sa ne distram cu o savuroasa analiza pe text.
1.”Domnisoara aici de fata a fost pseudo model” – PSEUD(O)- elem. „fals”, „(aparent) asemănător”, „înșelător, neadevărat”, „pretins”. (< fr. pseud/o/-, cf. gr. pseudos) Nu am pretins NICIODATA ca as fi fost model. Nici nu as fi avut de ce sa o fac, avand o pregatire superioara solida. Cu alte cuvinte, nu am defilat prin cluburi in chiloti ca domnisorul in cauza. Stiu, nasol, asta este, unii reusesc si fara sa stea „sa”.
2.”…si cu siguranta nu vede bine deloc” – Aici recunosc, nu vad foarte bine… Si cu siguranta nu vad CUM vad altii, dar mai ales, CUM SE vad altii pe ei insisi. NU dragul meu, NU ESTI un barbat fatal. Ma ierti daca, din punctul meu de vedere ramai un oarecare baietas de oras, imbracat cocalareste si fara nicio perspectiva stilistica. Dar la ARGUMENTAREA punctului meu de vedere revenim imediat…
3.”…altfel nu se marita cu cine sa maritat” – Really? M-am maritat, stiu ca nu intelegi ce incerc sa spun, uite, in traducere pentru tine „MAM maritat” :))))) cu cine am dorit. Cu un barbat care nu avea burta pe care sa o dea jos prin lipoaspiratie si care nu avea nevoie de implant de par la 30 de ani. „MAM” maritat cu un om inteligent, care nu defila in chiloti prin cluburi si care scria corect romaneste.
4. „…ce sa mai vorbim de studii de moda inalte!
” – Nu, nu, HAI sa vorbim! Pentru ca „inalt” evident nu inseamna pentru Bogdan Vlalau ce inseamna pentru noi, „retarzii” cu diploma. Ce inseamna pentru tine, Bogdan Vlalau, „inalt”? Te referi la inaltimea la care reglezi „sa”-ua? Pentru ca stii, unii nu trebuie sa stam nici „sa”, nici „pe sa” pentru a fi inalti. Hai sa vorbim Bogdan Vlalau de studiile mele inalte, ca doar stie toata lumea cat de mult imi place asta. VREI?
5. „Doamne cine apare la televizor in tara asta” – Iti spun eu cine. NU TU”,
a scris Iulia pe contul de socializare

 

loading...