Urmarile au fost EXTRAORDINARE! Iubita i-a scris în loc de “Fumatul poate ucide”…

2970

Fumatul este o problemă de care se lovesc foarte multe cupluri în care una din părţi e nefumătoare, iar cealaltă e fumătoare. În acest caz, femeia luptă de luni de zile cu dârzenie pentru a-şi convinge iubitul să renunţe la fumat. Fără succes, însă. A intrat de foarte multe ori în conflict cu el pe această temă, iar starea de spirit în cuplu a avut de suferit simţitor. Chiar şi aşa, el nu a reuşit să dea dovadă de ambiţie în acest sens.

Totuşi, ea s-a încăpăţânat să nu renunţe şi să continue să încerce să găsească soluţii pentru combaterea viciului nesănătos al iubitului ei. În general, în aceste situaţii, când partea nefumătoare a cuplului exercită presiuni, iar cealaltă parte nu doreşte cu adevărat să renunţe la obicei, se întâmplă ca fumatul să acapareze şi mai mult viaţa fumătorului.

Culmea, soluţia a venit exact când se aştepta mai puţin: când a lăsat un amărât de bileţel în locul mesajului “Fumatul poate ucide” de pe pachetul de ţigări. Acest mesaj l-a sensibilizat pe bărbat într-atât încât a reuşit să se adune şi să facă eforturi uriaşe de a scăpa de această mare povară. A şi reuşit, iar după acest moment nu a mai aprins nicio ţigaretă.

Loading...

Laura C. din Constanţa, luptă de luni de zile cu dârzenie pentru a-şi convinge iubitul să renunţe la fumat, fără succes însă, acesta nereuşind să dea dovadă de ambiţie în acest sens, în ciuda eforturilor iubitei.

În mod oarecum ciudat, soluţia a venit exact când se aştepta mai puţin: a lăsat un amărât de bileţel în locul mesajului „Fumatul poate ucide” de pe pachetul de ţigări. Acest mesaj l-a sensibilizat pe bărbat într-atât încât a reuşit să se adune şi să facă eforturi uriaşe de a scăpa de această mare povară. A şi reuşit, iar după acest moment nu a mai aprins nicio ţigaretă.

 

iubitule nu mai fumaa

Loading...