ISIS pare de neoprit şi dă lovitură după lovitură Franţei.

2403

ISIS pare de neoprit şi dă lovitură după lovitură Franţei. Gruparea teroristă a făcut public un nou filmuleţ în care-şi revendică incidentul de la Turnul Eiffel, din 14 iulie, când acesta a fost învăluit de un nor gros de fum, după ce o maşină cu artificii a luat foc.

Loading...

ISIS a făcut public un video în care sărbătoreşte atacul de la Nisa, dar şi incidentul de la Turnul Eiffel, unde francezii au trăit momente de panică după ce acesta a fost învăluit de un fum negru, potrivit dailymail.co.uk.

Filmuleţul făcut public de gruparea teroristă include şi celelate atentate ISIS, printre care şi cel din America, de la clubul Orlando, dar şi cel de la Bruxelles.

Ce s-a întâmplat

Atentatul a avut loc pe Bulevardul „Promenade des Anglais” din oraşul francez Nisa. Un camion a intrat în plin în mulţimea adunată pentru focurile de artificii pe Promenade des Anglais. Cel puţin 84 de oameni au murit, peste 202 sunt răniţi, iar 48 se află în stare critică, scrie TheGuardian. Camionul folosit în atacul comis joi seară în oraşul francez Nisa are 16 tone şi a intrat în mulţime cu viteza de 60-70 de kilometri pe oră.

Loading...