Işi dona indemnizaţia de consilier pentru mesele copiilor. După un meci de fotbal, A MURIT …

215

În vârstă de 40 de ani, consilierul local ALDE din oraşul Aleşd ,Cătălin Mănoiu ,a murit în urma unui infarct, după un meci de fotbal.

„Cătălin Mănoiu, consilierul local ALDE din Aleşd, a jucat fotbal cu nişte prieteni pe o bază sportivă din Oradea, el locuind în municipiu. I s-a făcut rău, soţia l-a dus acasă, iar în faţa casei şi-a pierdut cunoştinţa şi au fost nevoiţi să cheme salvarea. Echipajul nostru s-a chinuit două ore să-l readucă la viaţă, dar nu au mai reuşit” a declarat managerul general al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Bihor, Gheorghe Pintea.

loading...

El a mai afirmat că solicitarea a venit la ora 21,37, iar echipajul a ajuns la locuinţa pacientului în aproximativ trei minute, consilierul având domiciliul aproape de sediul SAJ. Medicul a încercat să-l resusciteze timp de două ore, însă fără succes. Echipajul a plecat la 23,40.

Consiliul Local Aleşd a votat propunerea lui Mănoiu de a aloca banii necesari şcolilor din oraş pentru acordarea de burse elevilor merituoşi, iar începând de luna trecută, respectivele sume sunt înmânate copiilor. Cătălin Mănoiu îşi dona indemnizaţia de consilier pentru a plăti mesele copiilor de la echipa de fotbal a oraşului Aleşd.

„A fost un om cu multă dragoste pentru copii şi multă iniţiativă. Acum se ocupa de organizarea unei manifestări sportive, Zilele sportului aleşdan, pentru care încerca să obţină şi fonduri de la Consiliul Judeţean”, a declarat primarul oraşului, Ioan Todoca. Cătălin Mănoiu era căsătorit şi are trei copii, soţia sa, Teodora, fiind consilier juridic în cadrul Inspectoratului Şcolar Bihor.

loading...