Iohannis vine cu un mesaj bombă pentru Dragnea. A făcut public mesajul FERM, față de acuzațiile transmise de liderul PSD…

209

Iohannis vine cu un mesaj bombă pentru Dragnea. Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj ferm față de acuzațiile transmise de Liviu Dragnea, potrivit cărora Iohannis ar fi beneficiarul „execuțiilor” din justiție. 

loading...

Prin purtătorul său de cuvânt, în persoana, Mădălinei Dobrovolschi, Iohannis a transmis un mesaj prin care subliniază că de statul de drept și justiție independentă beneficiază societatea. Mai mult, președintele a mai subliniat că doar persoanele care au „probleme cu justiția” văd existența „unui stat paralel”.

„În România nu există un stat paralel, această formulare este o invenţie a celor care au probleme cu justiţia. Dacă ar fi să aduc în atenţia publicului un lucru esenţial de înţeles, un beneficiar real al unui sistem sănătos, atunci când vorbim despre stat de drept şi justiţie independentă, nu poate fi decât societatea. Societatea beneficiază când statul de drept funcţionează aşa cum trebuie şi când avem o justiţie independentă. Sunt lucruri la care preşedintele României ţine foarte mult şi pe care şi le doreşte pentru România”, a transmis Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale.

loading...