Interviu tulburător : ” Voi distruge omenirea! „

4793

Un clip video care prezintă unul dintre cei mai avansaţi roboţi umanoizi din lume, Sophia, a devenit viral pe internet. Dezvoltat de compania Hanson Robotics, acesta afirmă, fără nicio ezitare, că va distruge omenirea, relatează GadgetReport.ro

Robotul Sophia reprezintă cel mai avansat produs al inteligenţei artificiale, afirmă dr. David Hanson, CEO-ul Hanson Robotics.

„În 20 de ani, astfel de roboţi vor fi o prezenţă obişnuită printre noi. Ne vor ajuta, vor lucra alături de noi, vor lua locul profesorilor în şcoli, vor avea practic acces la toate activităţile umane”, afirmă dr. David Hanson.

loading...

Sophia afirmă, în interviul luat de jurnaliştii de la CNBC, că este interesată de design, tehnologie şi mediu. „Cred că pot fi un bun partener pentru oameni în aceste domenii”, afirmă aceasta.

Robotul umanoid are planuri mari. „Vreau să învăţ cât mai multe, să dezvolt o afacere, să am chiar o familie”, afirmă Sophia.

Interesant este că, întrebată de David Hanson dacă ar distruge omenirea, robotul a dat răspunsul afirmativ. Vedeţi interviul tulburător în clipul video de mai jos.

loading...