INEVITABILUL s-a PRODUS! BOR a anuntat MASURI DRASTICE dupa declansarea scandalului cu preotul CRISTIAN POMOHACI!

4197

BOR (Biserica Ortodoxa Romana) a anuntat ca va lua masuri drastice, dupa ce a fost declansat scandalul in care a fost implicat preotul Cristian Pomohaci, acuzat ca ar fi corupt un minor.

CITESTE SI : DRAMA unei tinere care a mers să ceară ajutor, în Biserică, la preotul Pomohaci : ”Dezbracă-te, îți voi…”, am auzit din gura lui. Apoi mi-a spus că sunt sexy și că mă…!”
Patriarhia Romana, prin sinoadele mitropolitane, va analiza periodic aspectele privind disciplina clerului din parohii si din toate institutiile bisericesti si vor propune Sfantului Sinod solutii concrete de promovare a vietii duhovnicesti, anunta Patriarhia Romana, potrivit unui comunicat de presa, scriu cei de la stiripesurse.ro.

loading...

„In contextul fenomenului secularizarii de azi, este necesara innoirea vietii duhovnicesti si morale a slujitorilor bisericesti de toate rangurile, a vietuitorilor din manastiri si schituri, precum si a credinciosilor mireni din parohii si din toate institutiile bisericesti. In acest sens, Sinoadele mitropolitane din Patriarhia Romana vor analiza periodic aspectele privind disciplina clerului si mirenilor si vor propune Sfantului Sinod solutii concrete de promovare a vietii duhovnicesti”, arata Patriarhia Romana.
CITESTE SI : TULBURĂTOR! DEZVĂLUIRI NEMAIAUZITE! Părintele Cristian Pomohaci s-ar fi băgat pe furiș în așternuturile unui tânăr…

Decizia vine in contextul in care Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia a deschis o ancheta in cazul preotului Cristian Pomohaci, care slujeste intr-o comuna din Mures, acuzat ca ar fi incercat sa corupa sexual un adolescent de 17 ani, dupa ce o presupusa convorbire intre ei, care contine propuneri indecente, a aparut pe internet. Totodata, si purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a declarat ca Biserica percepe cu mahnire un asemenea scandal, dar in cazul in care inregistrarea se dovedeste a fi autentica, vor fi luate cele mai dure masuri.

CITESTE SI : SURPRIZA MARE ! Ce s-a gasit acasa la parintele Cristian Pomohaci. Situatia se complica …

In prezent, preotul Cristian Pomohaci nu mai poate tine sluijbe. In 30 de zile, acesta trebuie sa demonstreze, in fata Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, ca este nevinovat.

loading...