SOCANT! Ce a facut un ofiter rus inconjurat de jihadisti…! ASTA INSEAMNA SA FII EROU !

9891

Component al forțelor speciale, militarul a cerut un atac aerian asupra lui însuși, fiind ucis în explozii împreună cu jihadiștii ce-l înconjuraseră.

Un ofițer al forțelor speciale a devenit erou, după ce prin sacrificiul său a luat după el în eternitate și un grup de jihadiști ai criminalului Stat Islamic (ISIS). El a cerut prin radio un atac aerian asupra lui însuși. Informația a apărut în ediția online a grupului Express.

Curajosul membru al unui comando a dat avioanelor de bombardament propriile sale coordonate, după ce a fost surprins de către o bandă de islamiști, în timp ce efectua o operațiune sub acoperire pentru a perturba liniile de aprovizionare ale islamiștilor. Curajul lui extraordinar a însemnat că informații operaționale vitale nu au căzut în mâinile jihadiștilor și, de asemenea, odată cu sacrificiul său au murit și cei care îl înconjuraseră. Sângeroșii islamiști erau într-un schimb intens de focuri pentru a-l captura pe bravul soldat, dar spre imensa lor surpriză, au fost surprinși de un raid de bombardament care i-a trimis în iad.

Se presupune că eroul făcea parte dintr-o echipă de comando al celebrei unități de elită al armatei din Rusia, Spetsnaz, care a fost trimisă în Siria pentru a-i vâna și elimina pe sângeroșii militanți islamici. Detaliile acestui gest de bravură al soldatului erou, au apărut astăzi într-un omagiu strălucitor făcut de comandantul său superior. Din expunerea acestuia a reieșit că bărbatul era un comandant al forțelor speciale rusești, care efectua misiuni de recunoaștere vitale în și în jurul orașului sirian, pe care ISIS luptă cu disperare să-l apere.

loading...

Comandoul era într-o misiune de identificare a instalațiilor teroriste cheie din zonă și trimitea coordonatele acestora avioanelor de bombardament ale lui Vladimir Putin, care urmau să le distrugă.

Un purtător de cuvânt militar rus a declarat: „Un ofițer al forțelor de operațiuni speciale ruse a fost ucis în apropierea Palmira în timpul îndeplinirii unei misiuni care avea ca scop direcționarea loviturile aeriene rusești către țintele cheie ale Statului Islamic. Ofițerul executa o misiune de luptă în zona Palmira, pentru identificarea obiectivelor cruciale pentru ISIS și trimitea coordonatele exacte ale acestora pentru bombardierele rusești. Ofițerul a murit ca un erou, după ce a atras asupra sa focul, fiind localizat și înconjurat de teroriști”.

Purtătorul de cuvânt nu a oferit o dată exactă pentru incident, dar săptămâna trecută mass-media ISIS a susținut că cinci ofițeri ai forțelor speciale ruse au fost uciși în apropiere de Palmira.

 

 

 

loading...