O noua enigma in muntii BUCEGI! SUA stiau acest lucru despre România!

3504
Atenție! Acest articol vă va dezvălui secrete bine păstrate și informații despre care nu ați auzit până acum! Citiți până la final ca să deslușiți adevărul din spatele cuvintelor – de care e posibil să nu vă dați seama la prima vedere, scrie ioanstoenica.com.

In caz ca titlul nu v-a convins să dați share (deși asta ar fi foarte ciudat, doar e un titlul foarte interesant!), o să completez cu mai multe informatii senzationale si verosimile! In pestera Ialomicioara din muntii Bucegi a fost descoperita o nava extraterestra!! Incredibil! Soc si groaza! 

Deși SUA stiau de prezenta navei pe teritoriul tarii noastre de foarte mulți ani, abia acum informația a ajuns la public, datorită hackerului român „shareif-dumb”, care a reușit să sustragă din arhivele secrete ale Pentagonului câteva fisiere despre România! (deci sursa informatiilor este incredibil de sigura, fiind vorba de Pentagon!) 

Se pare că nava avea sistemul de ghidare defect și a trebuit să aterizeze de urgență – găsind, acum multă vreme, locul ideal unde să se ascundă: în adâncul din Peștera Ialomicioarei – într-o încăpere uriașă formată sub pământ. Autoritățile au hotărât să țină secretă această descoperire epocală, de aceea la intrarea în peșteră a fost construit un schit de observare! Adică o mică mânăstire în care o parte dintre călugări sunt agenți secreți – ce au misiunea de a se asigura că turiștii nu se aventurează în peșteră dincolo de zona permisă – iar fotografiatul este interzis!!

schit pestera

De curând, interesul americanilor pentru nava din peșteră a crescut, de aceea accesul în peșteră al turiștilor a fost interzis – sub pretextul că se lucrează la reamenajarea peșterii. Aceasta este doar o încercare de a ține curioșii la distanță, nu vă lăsați păcăliți!

Speologul Adrian Petre, al cărui nume este cunoscut chiar și peste ocean (deși voi nu ați auzit de el) este cel ce a condus echipa de oameni de știință americani în subteran. Acesta confirmă: „aveau echipamente sofisticate, lanterne puternice și corzi foarte lungi! Nu știu dacă voiau să coboare ceva în adânc, sau să scoată ceva de acolo. Nu am văzut nava, pentru că nu m-au lăsat să-i însoțesc până în Sala Mare – dar sunetele metalice pe care le-am auzit veneau clar de la o navă sau o mașinărie mare. Am auzit chiar și piuituri, ca niște senzori de parcare – ceea ce ar explica modul în care nava a reușit să ajungă atât de adânc în subteran, prin galeriile întortocheate, fără să se lovească de ziduri. Este ceva incredibil, o descoperire fantastică!”

Informația a făcut deja înconjurul internetului, mulți oameni pasionați de mistere, de extratereștri sau de conspirații guvernamentale se află chiar în aceste zile în zona peșterii, unde cer să se deschidă intrarea în peșteră, cer mai multe informații, muzică și mai multă bere! Manifestația este denumită neoficial Padina Fest, după numele dat navei extraterestre de către călugării de la schit. Fratele Arsenie povestește: „Eu am venit la schit de numai 2 ani – și de multe ori am auzit vorbindu-se în șoaptă despre nava din subteran. Am încercat să intru în adânc să o văd, dar nu aveam echipament potrivit, e nevoie de corzi lungi – iar șirul meu de mătănii nu e nici așa lung, nici prea rezistent. Abia de câteva luni, de când au reintrat americanii în subteran am aflat și eu mai multe informații. Călugărul Bugiardo a venit cu ideea să numească nava Padina fest – după numele unei constelații”.

Fără îndoială aceasta este descoperirea secolului! Iar prezenta navei ar putea avea legatura si cu tunelurile secrete de sub Bucegi, despre care oamenii deja sunt bine informati. Nu se știe încă de unde a venit nava, ce s-a găsit în interiorul ei, ce culoare avea, ce vor face americanii din pestera in zilele urmatoare sau alte detalii importante – cert este că România este o țară plină de enigme și conspirații, unde accesul publicului la informații importante este limitat de un guvern corupt, care probabil a primit șpagă de la americani să nu dezvăluie secretul navei. Dar mai ales, trăim într-o țară și o epocă în care predomină lipsa dorinței de informare a oamenilor dar și credibilitatea exagerată, bazată pe o nevoie inconștientă de senzațional de care unii ar putea să profite! Așa că aveți grijă! Nu credeți toate minciunile de pe internet, care spun că nu există extratereștrii în Bucegi!

A venit momentul ca publicul să afle acest secret și tainele universului sa fie cunoscute tuturor, nu doar câtorva oameni influenți! Macar acestea să le aflăm, daca tainele despre cum sa selectezi informatiile prezente pe net nu vor fi accesibile prea curand. Dați share pentru acest lucru! Distribuiți informația! Nu e nevoie sa va informati mai mult despre subiect, sa cautati informatii din mai multe surse, sa verificati sursele informatiilor sau veridicitatea lor. Asta e pierdere de timp! Important e ca informatia aceasta super interesanta sa ajunga la cat mai multi oameni! Cand distribuiți, scrieți în postare titlul: „nu stiu daca e adevarat, dar mi s-a parut interesant, asa ca am dat share”. In felul asta dovediti solidaritate cu bravul hacker roman „share-if-dumb”, care si-a sacrificat mai multi giga de pe hard pentru a putea aduce aceste informatii publicului.

loading...

nava extraterestra in pestera secret din bucegi

Incredibile informații, nu? Dar partea cu adevărat incredibilă abia urmează – și nu are nicio legătură cu nave extraterestre, munții Bucegi sau conspirații guvernamentale. Mi se pare incredibil că unii oameni nu înțeleg asta, așa că voi explica. Are legătură cu felul în care sunt unii oameni. Creduli, naivi și incapabili să discearnă adevărul de imaginație sausă analizeze informațiile înainte de a le înghiți cu totul, nemestecate.

Pentru cei mai mulți oameni care au citit textul acesta, informația este în mod evident inventată. Cei mai mulți oameni au înțeles că textul este unul ironic – dar de ce anume râde acest text? Sau de cine?

Circulă pe internet tot felul de știri despre tot felul de mistere (dar nu numai), cum ar fi Tunelurile Secrete de sub munții Bucegi, unde s-a descoperit un Panou de Comandă care nu face absolut nimic etc. Aceste articole sunt distribuite de o mulțime de oameni care efectiv nu gândesc. Știți că există astfel de oameni, nu? Ei nu știu asta despre ei, că nu îi duce capul, așa că cine știe, am putea fi chiar noi așa! Până la urmă… ce facem noi care să arate că într-adevăr gândim?

Există astfel oameni care nu stau nici măcar 2 secunde să se gândească dacă informațiile găsite pe net sunt inventate, sau dacă au vreun dram de adevăr în ele. Pentru că dacă ar gândi și ar analiza un pic informațiile prezentate, ar descoperi rapid că niciuna din informații nu poate fi verificată, nu prezintă o sursă clară și de fapt, niciuna din informații nu transmite ceva clar – ci doar ceva ambiguu – sau țintit.

Ba mai mult, la o analiză mai atentă, poți afla că unele informații au apărut prima oară într-un roman Science-Fiction. Adică ce înseamnă asta? Că a inventat cineva o poveste despre Secretele din Bucegi și unii oameni au crezut că e adevărată? Da. Doar se știe că toate cărțile și poveștile SF inventate de oameni cu imaginație bogată, sunt de fapt știri reale, nu invenții, nu? Așa că trebuie să răspândim informația (cum că suntem proști).

Vă vine să credeți că există oameni care chiar cred tâmpeniile inventate de mine mai sus? Nu doar că le cred, dar le spun și altora despre ele! Hackerul Share-if-Dumb („distribuie daca esti un idiot”) se prăpădește de râs să constate asta!

Oamenii nu pun accent pe Adevăr, pe atenție, pe gândire, pe Realitate, nu vor să știe Adevărul, vor doar să creadă senzaționalul. Și să vorbească și altora despre el. Dar la o analiză mai atentă, poți înțelege că un astfel de articol nu oferă de fapt nicio informație reală, sursă reală sau verificabilă. Dar îmbracă imaginația într-o formă care să atingă și să fie plauzibilă. Dacă scrie acolo că speologul Vasile a zis ceva, atunci e clar! Nu contează că speologul Vasile nu există, important e ca în text să existe niște citate, de la surse cu titlu important. „Presedintele american a hotarat sa…” Care presedinte??? Nimeni nu spune. Dar unii oameni cred.

Călugărul Bugiardo (mincinos) a dat numele navei după o constelatie care nu exista – dar desi nu exista, informatia este in continuare credibilă! Și singurul argument pe care îl poate cineva aduce este acela că… „nu ai cum să știi sigur că nu există! poate chiar exista o nava acolo!” Minunat argument. Nici mie nu îmi poate nimeni dovedi că NU există un monstru de spaghete în cămara mea, deci asta e suficient ca eu să cred că el există și eventual să-mi fie și frică de el. Și să povestesc și altora cum aud noaptea zgomote de la monstrul de spaghete. Inteligent, nu?

Pentru mine e amuzant că oamenii distribuie informații pe care nu le verifică și despre care nu știu dacă sunt sau nu adevărate. Mi se pare în același timp stupid si trist. Dar ce mi se pare mai important e că o astfel de atitudine față de viața înconjurătoare arată cât de adormiți sunt unii oameni și cât de blocați sunt în pătrățica lor cu ziduri înalte și netransparente. Și pline de extratereștri.

Până când oamenii nu vor începe să caute Adevărul în locul senzaționalului, cu mai mult discernământ, viețile lor nu vor fi mai bune – și nici omenirea nu va scăpa de conflicte, războaie, răutate și prostie. Pentru că această atitudine mega credulă și naivă duce la discriminări, rasism, ură, violență, frică, separare. Nu va duce niciodată la ceva bun.

Dar cui îi pasă de asta, când un uriaș mister din Bucegi tocmai a fost descoperit?? Plus că am auzit că guvernul și un președinte vor să acolo ca să trimită și să scoată și apoi pe noi să ne împreună cu. Doar Share-if-dumb! ne poate lămuri ce-i cu acest nou secret, așa că așteptăm vești de la el în timp ce mai citim ce-au mai făcut vedetele de pe la noi, ca să ni se miște și nouă măcar unele rotițe pe-acolo prin cap. Sau prin cine știe ce altă parte mult mai puțin importantă.

Ioan Stoenică

loading...