Imaginile care vor înduioşa o ţară întreagă ! Gigi Becali, la masă cu un un cerşetor. Detaliile unei poveşti fabuloase de care nimeni nu ştia…

978

Gigi Becali l-a scos la masa pe un barbat care a ajuns cersetor, dar in trecut era un om respectat de toata lumea.

Gigi Becali a socat pe toata lumea cand a mers la una dintre cele mai luxoase terase din Capitala, insotit de un barbat neingrijit si cu hainele murdare. Lumea din local s-a uitat mirata si nu a inteles ce cauta Gigi Becali sa manance la aceeasi masa cu un om al strazii.

Povestea din spatele acestei imagini este insa una demna de film.

loading...

Omul strazii pe care Gigi Becali l-a invitat la masa i-a fost un fel de profesor sefului Stelei. Barbatului nevoias i se spune Gogu si are 70 de ani, iar in tinerete Gigi Becali a lucrat pentru el.

„Gigi era un fel de ucenic pentru Gogu, acum 40 de ani. Cei doi erau zi de zi impreuna si faceau afaceri. Becali a invatat multe de la Gogu. Sotia lui Gogu este neam cu Gigi. Din pacate, Gogu a avut probleme mari cu jocurile de noroc si a ajuns in halul acesta”, a povestit un apropiat al sefului stelist pentru WOWbiz.ro.

Revenind la terasa de fite, Gigi Becali si-a tratat prietenul cu probleme ca si cand ar fi fost un partener de afaceri. Latifundiarul l-a asezat langa el si i-a ascultat fiecare cuvant, iar la final i-a oferit o suma importanta de bani.

 

loading...