Imagini cu Dragnea la nunta Olguței Vasilescu. Acum 7 zile ministrul Sănătății spunea despre el că a avut ”dureri mari” – VIDEO

681
Liviu Dragnea, Olguta Vasilescu

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a postat pe pagina sa de Facebook fotografii și înregistrări video de la nunta sa cu senatorul PSD Claudiu Manda.

În aceste înregistrări video apare și președintele PSD Liviu Dragnea, care, în urmă cu doar 5 zile, le spunea jurnaliștilor că are ”două hernii, una cervicală, una lombară” și că nu vrea să ajungă ”la cuțit”.

Sâmbătă noaptea, la nunta Olguței Vasilescu, Dragnea a avut zâmbetul pe buze și nu a părut să mai fie afectat de hernie.

În urmă cu câteva zile, președintele PSD spunea că a avut dureri ”măricele”, din cauza herniei.

Loading...

Durerile, sâmbătă noaptea, erau cam măricele. (…) Eu vreau să nu ajungem la operaţie”, spunea Liviu Dragnea la un post tv, luni seara.

De altfel, tot luni, după ce a lipsit de la partid și de la Parlament, Dragnea a ajuns la biroul său parlamentar pășind destul de … afectat, la brațul unui coleg de partid, de care s-a sprijinit pe o distanță de câțiva metri … exact în fața jurnaliștilor.

Acum, la nunta Olguței cu Claudiu Manda, Liviu Dragnea a dansat cu iubita sa, Irina, după cum se vede și în fotografia postată pe Facebook de Olguța Vasilescu.

Sâmbătă, 30 martie, fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu şi senatorul PSD Claudiu Manda şi-au unit destinele în faţa mai marilor partidului. Peste 500 de invitaţi au participat.

Cei mai de seamă invitaţi au fost şeful social-democraţilor, Liviu Dragnea, şi şeful guvernului, Viorica Dancila.

În afară de muzică bună, invitaţii s-au delectat şi cu bucate alese, după cum a explicat mirele.

Olguta Vasilescu şi Claudiu Manda sunt amândoi la a doua căsătorie şi au fiecare câte un băiat, dar spun că se gândesc deja la copii şi vor să-şi mărească familia.

Loading...