Ilie Năstase, a fost încătuşat de poliţişti în această dimineaţă !

667
Ilie Năstase

Ilie Năstase, celebrul fost tenismen ajuns la vârsta de 72 de ani, a fost încătuşat de poliţişti în această dimineaţă după ce a fost prins băut la volan şi a refuzat să fie supus etilotestului.

Ilie Năstase a fost încătuşat de poliţişti în această dimineaţă după ce a fost prins băut la volan şi a refuzat să sufle în alcooltest, dar şi să meargă pentru recoltarea de probe biologice, potriviy realitatea.net.

În jurul orei 4.45, pe Şoseaua Nordului, în zona ambasada Chinei, polițiștii Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de Ilie Năstase.

Întrucât Ilie Năstase se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii polițiștilor, motiv pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul INML pentru recoltarea de probe biologice.

Bărbatul a refuzat să-i fie recoltate probe biologice și a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și pentru refuz de recoltare mostre biologice.

Loading...

Ilie Năstase a trecut printr-un episod asemănător şi în 2011 când, de asemenea, s-a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice.

Ilie Năstase făcut PRAF de cel mai mare jucător din toate timpurile: „Distrugi imaginea tenisului! Ești o rușine!”

Noua reactie a lui Ilie Nastase : „Romanii sunt TAMPITI, toti prostii iau la misto valorile”

Loading...