GIGI BECALI are suflet de AUR! Gestul făcut de milionar pentru DENISA MANELISTA a adus lacrimi în ochii tuturor celor care o iubesc!

4532

Gigi Becali a dovedit din nou că are un suflet mare şi că se gândeşte la cei aflaţi în suferinţă, oricine ar fi aceştia. Milionarul a auzit şi el de starea gravă în care se află Denisa Manelista, şi i-a urat tot binele din lume.
CITESTE SI :  SURPRIZA MARE ! Ce s-a gasit acasa la parintele Cristian Pomohaci. Situatia se complica …

Gigi Becali i-a transmis cântăreţei să aibă încredere în Dumnezeu. ”Multă sănătate. Dumnezeu sa o ajute!”. Denisa Manelista este într-o stare foarte gravă, însă nu este în comă.

loading...

Denisa Manelista trece prin momente foarte grele de câteva luni, vedeta se luptă din răsputeri cu o boală foarte gravă, care îi afectează organele interne. În ultima vreme au apărut informaţii că manelista s-ar afla în comă, iar medicii nu i-au mai dat şanse, însă adevărul este altul.

CITESTE SI : Ucide cancerul in 42 de zile ! Asa se prepara SUCUL miraculos care o ajuta pe Denisa sa isi revina! A vindecat deja 45.000 de persoane!

Surse apropiate familiei Denisei Răducu ne-au declarat în exclusivitate că vedeta este într-o stare gravă, dar nu se află în comă şi mai mult decât atât, medicii îi şanse de supravieţuire. ,,Denisa este într-adevăr în stare gravă, dar nu se află în comă. Medicii au spus că mai există speranţe ca ea să se facă bine şi noi toţi ne rugăm pentru ea‘’, ne-au declarat apropiaţii manelistei.

loading...