Gigi Becali a ajuns pe CNN și în Marca :“Un misogin şi un înapoiat…”

313

Patronul FCSB s-a arătat împotriva fotbalului feminin și a făcut declarații care au provocat un întreg scandal. Acesta a ajuns pe CNN, iar acum și Marca a întrebat oamenii ce părere au despre derapajul sexist al lui Gigi Becali.

Gigi Becali, 60 de ani, a făcut declarații care au pornit un mega scandal. Acesta a ajuns și la Comisia de Disciplină, iar FCSB ar putea să primească o amendă pentru că omul de afaceri nu figurează în acte la formația din capitală.

MARCA a realizat un reportaj pe străzile din Spania în care mai multe femei au fost întrebate ce părere au despre cuvintele patronului de la roș-albaștri.

“Vorbele astea sunt de neînţeles.”

“Îmi pare rău că există oameni care gândesc aşa.”

“Un misogin şi un înapoiat! Este discriminare în stare pură!” au fost părerile femeilor din Spania în privința derapajului lui Becali.

 Ce a spus Becali despre fotbalul feminin? ”Dacă vor să mă pună să am echipă feminină, mă retrag din fotbal. Cum adică să faci lucruri împotriva lui Dumnezeu. Am și eu păcatele mele. Dar lucruri nefirești nu fac. Nu! Asta e aliniere la ideile lui Satan. Fetele să joace handbal, baschet. Cum să joace femeie fotbal? Nu e făcută pentru fotbal. Femeia a fost făcută de Dumnezeu din bărbat, pentru bărbat. Femeia e făcută să fie atrasă bărbatul de ea. Dacă facem asta, batjocorim formele făcute de Dumnezeu ca să îl atragă pe bărbat. O schimonosim pe femeie! Boxul și fotbalul le schimonosesc pe femei.” a declarat acesta pentru ProX.

Loading...

 

O jurnalista i-a facut KO pe Teodorovici si Valcov .Dancila poate il depaseste la prostie, dar Valcov clar o depaseste la ticalosie – VIDEO

 

 

Loading...