EXTRAORDINAR! Ce se intampla daca ungi oglinda cu săpun!? De-a dreptul uimitor…

1639

Oglinda transpirată este adesea iritantă. Atunci când în camera de baie este căldură şi umidiate nici nu te poţi vedea, iar după ce o ştergi, imaginea din oglindă rămâne neclară încă mult timp…

Dacă vă este cunoscută această situaţie neplăcută, aplicaţi un sfat verificat! El acţionează imediat, iar oglinda din camera de baie nu transpiră şi rămâne curată un timp îndelungat.

Săpun împotriva transpiraţiei oglinzii

O oglindă curată nu este doar frumoasă, dar şi comodă. Ca sticla să rămână la fel de limpede chiar şi după o oră petrecută în duş, puteţi aplica această idee genială…1

Tot de ce aveţi nevoie este o bucată de cel mai obişnuit săpun tare. Trasaţi nişte linii sau pătrăţele pe toată suprafaţa oglinzii.2Deodată reflexia din oglindă va fi tulbure…3Liniile de săpun trebuie şterse apoi cu o bucată de pânză moale. Ştergeţi cu atenţie toate urmele până când ele vor dispărea complet.

4

loading...

Drept rezultat veţi obţine o oglindă strălucitor de curată. Cu ajutorul acestei idei ea nu va mai transpira nici într-un caz!

De asemenea săpunul va preveni transpiraţia lentilelor ochelarilor pe timp de iarnă! Doar aplicaţi puţin săpun tare şi ştergeţi-l cu o pânză. Este impecabil!
6Chiar şi masca pentru cufundări sub apă poate fi protejată prin aceeaşi metodă!
7

Reţineţi că cea mai bună soluţie împotriva transpiraţiei sticlelor este chiar în casa dvs! De acum încolo oglinda va avea o reflexie curată şi limpede, aşa că nu uitaţi să zâmbiţi mai des uitându-vă în ea.

loading...