El este Gabriel, ”bărbatul perfect”: frumos, deștept și…mereu la dispoziție! Femeile deja se dau în vânt după el! Iată ce ”dotări” are!

836

 Am văzut cu toții păpuși din silicon care par cât se poate de reale. Mulți bărbați le utilizează în scopuri erotice, iar în Japonia, unii le-au luat chiar de nevaste.

Doar că, dacă până acum astfel de ”jucării” le erau permise doar bărbaților, iată că producătorii s-au gândit și la femei, și așa a apărut.. Gabriel.

Pentru aspectul cât mai… realistic, o renumită fabrică producătoare de păpuși gonflabile a colaborat cu faimoasa sexoloagă britanică, Karley Sciortino.

loading...

Femeia îl recomandă cu căldură pe Gabriel pentru ”dotările” sale. Prin acest demers, Karley vrea să demonstreze că și femeile pot avea ”intimități”  cu o păpușă sexuală. Mai mult, așa s-ar distruge crezul conform căruia ele pot face amor doar dacă sunt implicate sentimental.

Cele care vor să-și achiziționeze o astfel de jucărie trebuie să știe că prețul variază. ”Modelul de bază” costă șase mii de dolari, iar personalizarea – păr, culoare sau alte caracteristici – poate ajunge între 25 de mii de dolari și 30 de mii de dolari.

loading...