„Ea ,A FOST Andrada” ! A fost MALTRATATĂ la Spitalul Universitar din Bucuresti, timp de un an :” Pana si sange am cumparat…”

2175

Magda Vasiliu a promis că va prezenta cazuri cutremurătoare de copii uciși de sistemul medical din România care nu le-a oferit o șansă să se trateze în străinătate. Magda Vasiliu a rămas impresionată de modul civilizat în care este tratat băiețelul său, bolnav de cancer, într-o clinică din Italia.

Pe Facebook, Magda Vasiliu Stoian a scris:  „Andrada a fost maltratata la Spitalul Universitar din Bucuresti, timp de un an…Nu am primit un gram de chimioterapie…Pana si sange am cumparat.

La Constanta s a donat pentru Andrada, 900 de persoane..N au fost in stare sa dea un fax ca sa trimita sangele…Sotul meu a platit salvarea sa aduca sangele la Bucuresti…Ne spuneau ca daca o urcam in avion face atac cerebral, comotie..

Spuneau ca noi, parintii, o omoram. Andrada a plecat cu 4 bacterii in Italia…Avea hemoglobina 4, era in aplazie severa, totala, era toata vanata…Intr-un final au gasit o punga, dar nu era iradiata..Mi au dat punga si mi au spus sa merg la institut, in dr Felix sa iradieze sangele, da’ repede, ca inchide!(Continuarea, dupa reclame … )

Am iesit si am batut cu pumnii in geamul unui taximetrist, sa ma duca repede, ca altfel copilul meu moare…Acolo, la institut erau 2 doamne si un domn, care ma asteptau cu tigarile in gura, extraordinar de plictisiti…

Loading...

Cand am ajuns, Andrada avea buzele si unghiile negre, nu vinete! Cand ii luau maduva plecam cu seringa plina de maduva impachetata cu leucoplast, sa nu curga…alergam intre doua statii, de la Universitar la alt institut! Totul era contracost..!”

Sunt cuvintele scrise cu durere de mama Andradei…Copilul ei a murit…Nu am ce sa comentez…dar am vrut ca povestea Andradei sA fie stiuta de toti cei care sunt sau ar trebui sa fie responsabili…Ea a fost Andrada…”

 

A murit Smaranda, adolescenta cu mesajul viral de la protestele din Piaţa Victoriei:”S-a dus Smaranda. A plecat în lumea zânelor cu păr de soare, lăsându-ne la fel de ticaloși, neputincioși, meschini, indiferenți, sinecuriști mărunți și în genunchi…”

Loading...