Drama din trecutul lui Daniel Ionascu, avocatul lui Pomohaci. A povestit cu lacrimi in ochi…

621

Avocatul Daniel Ionascu, omul care apare de ani buni la tv, in special pentru a lua partea oamenilor nevoiasi, este in ultima perioada in centrul atentiei, pentru ca el este cel care il apara pe Cristian Pomohaci. 

Avocatul, care a fost discipolul regretatei Paula Iacob, este si teolog, acesta probabil fiind si motivul pentru care l-a ales Pomohaci ca sa il reprezinte in fata justitiei, dar si a presei.

loading...

Daniel Ionascu are o poveste de viata impresionanta. Avocatul nu este casatorit si nici nu are copii, asa ca este extrem de apropiat de mama sa, lucru pe care din cand in cand il marturiseste si in diverse emisiuni unde este invitat. Putini sunt cei care stiu insa ca, Daniel Ionascu a trait o drama in urma cu 10 ani. Mama sa a avut cancer mamar, insa prin rugaciuni si tratamente, femeia a reusit sa se vindece.

“In 2007, la punctie i-a iesit tumoare. Mi-au dat lacrimile si am simtit ca mi se taie picioarele. Am spus ca nu se poate. E mama, ea nu poate pati asa ceva. Am sunat pe toata lumea. In clipa aceea m-a vazut mama si mi-a spus: “Am cancer, nu-i asa?”.  I-am raspuns ca da si ea mi-a spus “Tocmai tu, teologul? Daca Dumnezeu va vrea sa traiesc, voi trai”, a povestit la un moment dat Daniel Ionascu.

In acel an, avocatul a ajuns la Ierusalim, pe drumul Magilor, s-a rugat mult. ”Mama mi-a spus ca eu nu cred in Dumnezeu daca stau sa plang si cred ca ea o sa moara. Mi-a spus ca ea nu o sa moara pentru ca Dumnezeu vrea ca ea sa traiasca. Dupa un an, a facut un tomograf si, in urma unui tratament, tumora disparuse in totalitate”, a mai povestit Ionascu.

loading...