Dezvăluiri NEȘTIUTE despre Liviu Dragnea – Cu ce s-a ocupat înainte de a intra în politică

523

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a intrat în politică după Revoluție: inițial a fost membru al Partidului Democrat, iar apoi s-a înscris în Partidului Social Democrat. Acesta a devenit președintele PSD în anul 2015, iar în anul 2016 a fost numit președinte al Camerei Deputaților, conform Capital.

Liviu Dragnea a urmat cursurile Liceului de matematică-fizică Unirea din Turgu Măgurele, iar în anul 1987 a absolvit Facultatea de Transporturi, secţia Autovehicule rutiere, din cadrul Institutului Politehnic Bucureşti.

Prima dată a lucrat ca inginer stagiar într-o secţie auto, iar în anul 1990, alături de un sătean, şi-a deschis un bar. În timp, Liviu Dragnea lu Vasilică Petcu s-au asociat în firma „Com Orizont SRL” şi au deschis şi administrat o serie de baruri în satele de lângă Giuvăreşti. De asemenea, în 1992 s-a asociat cu Florin Mîndroc şi au preluat firma ”Dacorom SRL”, în actele căreia figura un bar din Turgu Măgurele. În 1994, Dragnea îşi înfiinţează propria firmă „Ștefimar SRL”, în care este asociat unic şi pe numele căreia mută unele din activele deţinute anterior de Dacorom şi Com Orizont. În anul 2000, când Dragnea a devenit preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, cele trei firme au fost radiate.

Loading...

 

O jurnalista i-a facut KO pe Teodorovici si Valcov .Dancila poate il depaseste la prostie, dar Valcov clar o depaseste la ticalosie – VIDEO

 

Loading...