DESTIN TRAGIC ! Cristina a murit la 100 de metri de casă, după ce iubitul ei a pierdut controlul maşinii…

4275

Accident teribil pe DN56 A, în Cuşmir, judeţul Mehedinţi! Cristina, o tânără de 21 de ani a murit, iar prietenul ei, Bogdan, a fost grav rănit, după ce maşina condusă de iubitul eia ieşit de pe şosea. Scăpat de sub control, autoturismul s-a izbit de un cap de pod şi mai apoi de o casă de pe marginea drumului.

loading...

Cei doi iubiţi se întorceau de la o petrecere când s-a petrecut accidentul grav. Cristina, tânăra din Mehedinţi, mai avea 100 de metri până să ajungă în momentul în care maşina condusă de iubitul ei, Bogdan, a derapat şi s-a izbit violent de un cap de pod. Maşina a ajuns apoi într-o locuinţă de pe marginea şoselei.

Impactul a fost atât de puternic, încât au fost smulse pur şi simplu bucăţi de beton din locuinţă, conform Antena 1. Un impact violent care i-a fost fatal tinerei de 21 de ani.

A fost nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare pentru a o scoate din epava automobilului. Iubitul ei a fost grav rănit.

„Din primele verificări, accidentul s-a produs ca urmare a vitezei excesive. Conducătorul auto a pierdut controlul asupra volanului, a intrat într-un cap de pod, iar apoi s-a răsturnat. În urma impactului a decedat pasagera de pe scaunul din dreapta, iar conducătorul auto a fost dus la spital în stare gravă”, a declaratMădălina Viziru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mehedinţi, potrivit Mediafax.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

loading...