Despărțirea care a ZGUDUIT lumea mondenă. ” A fost sublim totul. Dar s-a năruit…” Andra și Măruța ÎȘI SPUN „ADIO”!?

12305

Zvonurile pe seama celui mai indragit si mai statornic cuplu al momentului se pare ca nu le dau pace nici Andrei si nici celebrului ei sot, Catalin Maruta.

Desi au o casnicie de mai bine de opt ani, de-a lungul timpului au aparut foarte multe speculatii, de obicei nefondate, despre o posibila despartire intre cei doi.

Citeste si: Klaus Iohanis a promulgat legea: POLITIA INTERNETULUI! LOVITURĂ pentru toți ROMÂNII CARE AU FACEBOOK!

Insa acestia par sa dezminta absolut toate declaratiile mincinoase, care au fost inventate de-a lungul vremii.
Catalin Maruta a postat pe pagina sa oficiala , o declaratie, menita sa clarifice lucrurile si sa opreasca toate speculatiile care s-au iscat.

“S-a ajuns prea departe cu minciunile din ziare, mai ales că cei care au publicat știrea știau cu bună știință că e o mare minciună. Păcat că își bat joc de cititorii lor!

Loading...

Citeste si: Amenintata din nou! Tanara violata in stare de SOC! „Nu stii cu cine te pui. Te fac eu, mai fetito!”

Înainte să preluați, să citați, să credeți știrea falsă care a fost publicată astăzi pe câteva site-uri, vreau să fac niște precizări. Nu divorțez. Nu am scris nicăieri că divorțez. Nimeni nu m-a sunat să mă întrebe dacă știrea este adevărată. De fapt, știrea are un titlu mincinos pentru a păcăli cititorii cu bună știință: în textul așa-zisului articol este scris la final că au preluat o declarație de pe contul meu de Facebook, cont care nu îmi aparține. Aceste știri sunt create pentru glume sau pentru a crea subiecte de presă. Așadar, bună dimineața! Să ne trezim cu toții la realitate! Să aveți o zi frumoasă!

Citeste si: Înspăimântătoarea Insulă a Păpuşilor! Destinaţiia preferata a amatorilor de turism macabru

PS. Dacă vă plac poveștile SF, vă recomand eu niște cărți, dacă vreți. Nu citiți aceste așa-zise “articole” pe site-uri de calitate îndoielnică. Nu merită”

24046andra_1_87437000

Loading...