Denisa Sava, tânăra de 20 de ani lovită cu bestialitate în scara unui bloc din Alba Iulia, face mărturisiri şocante

620

Tânăra de 20 de ani lovită cu bestialitate în scara unui bloc din Alba Iulia face mărturisiri şocante. Fata povesteşte că nici în faţa imaginilor surprinse de camerele de supraveghere nu şi-a amintit ce s-a întâmplat. Iar pe agresorul ei nu l-a observat nicio secundă.

La cinci zile de la atacul de o violenţă extremă, tână3era atacată în scara blocului tot nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat. Deşi a ajuns acasă pe propriile picioare, nu îşi explică cum a reuşit să ceară ajutor.

Denisa Sava, victima: Aveam impresia ca nu e vorba despre mine! sunt imagini socante! oricine le vede e de aceeasi parere. am avut noroc. Imi amintesc cand am ajuns acasa, am deschis laptopul, i-am scris unchiului meu, am intrebat de parintii mei. Pe urma imi amintesc ca a venit un vecin la mine, prietenii, apoi direct la spital. (DETALII, mai jos …)

Loading...

Denisa Sava a fost externată din spital, dar încă resimte lovitura brutală din faţa liftului. Voia să îşi viziteze prietena când agresorul, un infractor periculos abia eliberat din închisoare, a atacat-o. O urmărise, dar studenta spune că nu l-a observat nicio clipă. Abia după ce a văzut imaginile, şi-a amintit unde a greşit.

Greseala mea, recunosc si stiu ca o fac, tot timpul umblu cu telefonul si portofelul in mana! Sunt sigura ca nu l-am vazut! Niciodata nu stau cu spatele la cineva! Si cand merg pe strada si mi se pare ceva dubios, ma opresc si las sa treaca in fata mea, mărturiseşte Denisa.

Agresorul este acum în arest preventiv. Studenta de 20 de ani speră ca individul să primească pedeapsa pe care o merită.

Loading...