Declaratie interesanta a lui Gigi Becali despre puscarie: „Aveam telefon mobil, aveam si internet, si camera de filmat !”

1574

Gigi Becali spune ca poate demonstra ca a scris cu mana lui cele cinci carti pe care le-a publicat cat timp s-a aflat in inchisoare, intrucat in spatele gratiilor a avut un telefon mobil cu care a pozat manuscrisele.

Becali, care a fost condamnat la inchisoare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN si in dosarul Valiza, a explicat ca volumele scrise de el in inchisoare au fost editate de o editura acreditata de Consiliul National al Cercetarii Stiintifice din Invatamantul Superior (CNCSIS), asa cum prevede legea. Mai mult, finantatorul Stelei a precizat ca poate face dovada ca el insusi a scris cartile respective.
Fostul deputat a precizat, potrivit rtv.net, ca in închisoare a dobandit prin hotarare judecătoreasca dreptul de a detine un telefon mobil personal. „Cartile mele sunt scrise de mine toate. Daca le cititi, va dati seama. Eu am avut un telefon in puscarie. Ei nu-mi dadeau, dar i-am dat in judecata iar instanta a spus «sunteti obligati sa-i dati lui Becali telefonul personal mobil». Si aveam telefon mobil, aveam si internet, si camera de filmat.

Eu cu telefonul mobil pozam si trimiteam manuscrisul. Si mi-a spus Lutu azi ca am mauscrisele pe telefon. Deci, daca o sa fie o ancheta, o sa le arat manuscrisele pe telefonul meu, cu stersaturi, cu tot. Se poate sa se verifice si data fotografiilor, sa se vada cand le-am scris. Nu am nicio spaima„, a declarat Becali. (B.G.)

loading...

Atac fără precedent la Dragnea:””Mai, mizerabilule! Am încă proaspăt în minte cum îi mai pupai tu mâna până la coate Codruței…”

loading...