CRIMINALA de la metrou a fost prinsa. „Avem de-a face cu bolnava psihică ce mişună printre noi, lăsată în abandon de sistemul sanitar actual…” 

204

O femeie în vârstă de 36 de ani a fost reţinută, miercuri dimineaţă, 13 decembrie, după mai multe ore de audieri, în cazul crimei din staţia de metrou Dristor. O tânără de 25 de ani a murit, marţi seară, după ce a fost lovită de tren în staţia de metrou Dristor 1. Poliţia Capitalei a precizat într-o conferinţă de presă că aceasta a fost împinsă de o altă femeie.

UPDATE 09.48 Profesorul Tudorel Butoi, psiholog criminalist, a declarat pentru „Adevărul” că dacă se confirmă că între agresoarea de la metrou şi victimă nu există niciun fel de legătură, „avem de-a face cu bolnava psihică ce mişună printre noi, lăsată în abandon de sistemul sanitar actual”.

„Alege la întâmplare oamenii, dar în mintea ei poate să aibă o logică, o coerenţă de tip maladiv. Spre exemplu, apare paranoicul schizofrenic justiţiar. Sau poate fi delirul din gelozie, femeia abandonată, cu drame personale şi în mintea sa îşi creează modele”, a spus profesorul Butoi.

Potrivit psihologului criminalist, ancheta va fi una grea. „Se va aşeza pe această poziţie a schizofrenicului, care va nega lucrurile, apoi le recunoaşte, apoi peste două zile se răzgândeşte. Se va merge cu probatoriul dinspre exterior înspre ea. Din punct de vedere juridic, dacă va fi găsită iresponsabilă, ea nu se face vinovată”, a completat Butoi.

UPDATE 09.31 Potrivit unor surse medicale, medicii de la Institutul Naţional de Medicină Legală au început să facă autopsia tinerei care a fost împinsă la metrou. „Abia acum a început autopsia, va dura, momentan nu putem confirma dacă era sau nu însărcinată”, au precizat sursele pentru „Adevărul”.

UPDATE 8.15 Din primele date ale oficialilor, cele două femei nu se cunoşteau. Potrivit ultimelor informaţii, tânăra care a murit marţi seară era din Craiova, transmite Digi24. Mai mult, se pare că şi suspecta în acest caz este o craioveancă. Magdalena Ş. s-a mutat în Capitală în urmă cu câţiva ani.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Române, la audieri femeia s-a recunoscut în imaginile video, dar nu a făcut niciun fel de declaraţii în faţa anchetatorilor.

Suspecta în vârstă de 36 de ani a fost reţinută după ce a fost audiată timp de mai multe ore, marţi noaptea, la sediul Poliţiei Capitalei.

Potrivit imaginilor de pe camera de filmat publicate de Poliţie, o femeie de 25 de ani a fost împinsă, marţi seară, de o altă femeie pe şine. Suspecta ar mai fi încercat să împingă pe cineva la o altă staţie de metrou, tot în cursul zilei de marţi, 12 decembrie. Poliţia a căutat-o pe suspectă în marţi seara la toate staţiile de metrou din Bucureşti şi a dispus agenţi să patruleze în fiecare staţie.

loading...

În cursul nopţii, poliţişti ai Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti au depistat o femeie în vârstă de 36 de ani ale cărei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei căutate şi au dus-o la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

„Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele. Mulţumim tuturor pentru implicare şi pentru spiritul civic manifestat în acest caz. Vă asigurăm că fiecare mesaj al dumneavostră a fost analizat şi verificat de specialiştii instituţiei noastre. Felicităm echipa Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti, pentru profesionalismul de care au dat dovadă, depistând principala suspectă în cazul omorului de la staţia de metrou Dristor 1. Ei sunt, astăzi, Eroii Zilei“, a transmis Poliţia Capitalei.

O tânără în vârstă de 25 de ani a murit marţi seară, în staţia de metrou Dristor, după ce a căzut în faţa unei garnituri de metrou.

Conform Poliţiei, tânăra a fost de fapt împinsă de o altă femeie, iar Poliţia i-a prezentat semnalmentele, cerând sprijin pentru identificarea ei.   Femeia încercase un gest similar în staţia Costin Georgian, cu puţin timp în urmă. Conform Poliţiei, cea care a fost prima ţinta agresiunii a făcut reclamaţie în jurul orei 20:00.

Declarații de presă la Poliția Capitalei, pe tema evenimentului de la metrou, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața.Principala suspectă a fost depistată de polițiștii Brigăzii de Poliție Transport Public București.

Posted by Politia Romana – www.politiaromana.ro on 12 Decembrie 2017

 

 

 

loading...