Concluziile teribile ale medicilor legişti: Criminalul i-a zdrobit capul micuţei Estera, apoi a batjocorit-o!

1110

O fetiţă de 5 ani care a dispărut de acasă ieri seară, a fost găsită moartă într-o zonă a combinatului Baia Mare, într-un cartier mărginaș al orașului maramureșean.

Concluziile preliminare ale medicilor legişi spun că asasinul i-a zdrobit copilei capul. Fetiţa avea răni şi în zona genitală, ceea ce înseamnă că ar fi fost şi violată.

Dacă abuzul sexual s-a consumat înainte sau după moarte va fi lămurit la autopsie.

Cei care au descoperit cadavrul au fost chiar fraţii fetei, de 12 şi, respectiv, 17 ani, aceştia urmând să fie consiliaţi psihologic.

”Abia după opt ore, părinții au dat-o dispărută. Târziu într-o dispariție de copil în care fiecare minut contează. Spre miezul nopții (n.r. noaptea de luni spre marți) copila a fost găsită în zona Combinat a orașului Baia Mare. Fusese ucisă și, cel mai probabil, și violată.

Criminalul i-a zdrobit capul cu mai multe lovituri aplicate cu un corp dur. La o examinare preliminară, legiștii au descoperit multe fracturi craniene produse cu un corp dur, dar și urme ale unui abuz sexual ce indică un viol. Leziunile de la cap, gravele fracturi, i-au provocat moartea extrem de brutală ”, au declarat pentru Libertatea surse judiciare.

Anchetatorii maramureșeni sunt în alertă maximă pentru că asasinul este încă în libertate.

În acest moment, criminaliștii sunt la fața locului și încearcă să adune cât mai multe probe care să ducă la demascarea celui care a comis atrocitatea, criminal care ar putea fi chiar și un copil.

Loading...

”Luăm în calcul și varianta ca fetița să fi fost ucisă și mai apoi violată chiar de un copil ceva mai mare. Probele biologice recoltate de pe cadavrul fetiței de cinci ani ne vor da multe răspunsuri.

La fel și urmele adânci lăsate de lovituri pe craniul zdrobit al fetiței. Audierile, inclusiv ale părinților, sunt în plină derulare”, au adăugat surse apropiate anchetei.

Romania s-a despartit de un adevarat EROU. N-o sa-l vedeti la stiri…A trait in tacere si modestie…

 

O tânara SE REVOLTA din cauza Poliţiei Române : „Nu mai vreau sa traiesc intr-o tara de CACAO!”

Loading...