Ceremonia de deschidere a Președinției României la Consiliul Uniunii Europene și la concertul inaugural dedicat preluării Președinției rotative – VIDEO LIVE

184

 

Ceremonia de deschidere a Președinției României la Consiliul Uniunii Europene și la concertul inaugural dedicat preluării Președinției rotative

Ceremonia de deschidere a Președinției României la Consiliul Uniunii Europene și la concertul inaugural dedicat preluării Președinției rotative (via privesc.eu) #live #stiripesurse

Publicată de stiripesurse.ro pe Joi, 10 ianuarie 2019

UPDATE

Protestatarii strigă „PSD, ciuma roșie!”.

Oamenii protestează față de Jandarmerie și față de PSD, adus ei tricolorul României. Petre Roman a trecut printre protestatari și a fost huiduit de aceștia.

Dacian Cioloș a fost în mijlocul protestatarilor și a fost primit cu aplauze.

Știrea inițială

Aproximativ 200 de oameni protestează, joi seara, aproape de Ateneul Român, locul unde liderii europeni sunt primiți cu o ceremonia specială care marchează începerea oficială a preşedinţiei române a Consiliului UE.

Protestatarii sunt în jurul statuii ecvestre a lui Carol I, împrejmuiți de garduri și flancați de jandarmi. Un incident a fost produs în momentul în care o echipă a televiziunii Antena 3 a vrut să îi filmeze pe protestatari. Aceștia au început să le adreseze injurii și să scandeze ”Antena 3, niște derbedei” și să îi huiduie pe jurnaliști.

De altfel, protestatarii scandează împotriva PSD, a guvernului și a premierului. Pe gardurile jandarmilor au fost legate bannere cu figurile lui Liviu Dragnea și ale altor lideri din PSD și ALDE. ”Hoții, hoții!”, strigă protestatarii, alături de ”Demisia, demisia!”. (VIDEO, mai jos …)

1.500 de oameni s-au adunat la protestul organizat la Ateneul Român, unde are loc ceremonia prin care România preia președinția Consiliului UE.

Publicată de Newsweek Romania pe Joi, 10 ianuarie 2019

Loading...

LIVE Manifestare Pro-Europa și împotriva Guvernului Dancilă în apropiere de Ateneul Român acolo unde are loc ceremonia de preluare a președinției Consiliului UE de către România. Lumea scandează "Vrem Europa, nu dictatură" și "România, stat european!"

Publicată de HotNews.ro pe Joi, 10 ianuarie 2019

Live de la mitingul de ala Ateneul Român

"Vrem Europa, nu dictatură" – miting rezist la Ateneul Român, unde s-a strâns tot leadershipul UE

Publicată de Epoch Times Romania pe Joi, 10 ianuarie 2019

România preia Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene (LIVE)

România preia Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene. Transmitem în direct de la Ateneul Român/ Romania takes over the Presidency of the Council of the European Union. We are live from Romanian Athenaeum

Publicată de StirileTVR pe Joi, 10 ianuarie 2019

Cu ce pancarte au fost așteptați liderii europeni,în zona Ateneului Român – VIDEO

Loading...