Cel mai tentant pachet de vacanţă : Droguri, băuturi, prostituate superbe, golf, yachturi de lux! Unde are loc nebunia…

552

Este cel mai tentant pachet de vacanţă, înscrierile sunt peste aşteptări şi nu mai fac faţă organizatorii. Sex, droguri alcool…totul pe o insulă privată din Columbia. Tratamentul, cu – pensiune completă – propus de o firmă columbiană care se ocupă de călătorii organizate, a iscat discuţii pro şi contra pe internet. Potrivit media din ţara sud-americană, ar fi vorba de o invitaţie explicită la turism sexual.

loading...

‘Sex island experience” oferă loturilor de câte 30 de bărbaţi posibilitatea de a rezerva o vacanţă cu 60 de fete, probabil prostituate, care stau la dispoziţia oaspeţilor pe tot parcursul sejurului. Aşa cum demonstrează un video produs pentru a promova vacanţa, sunt incluse şi transferul de la aeroport şi yachtul pentru a ajunge pe insula aflată în largul coastelor Cartagenei, în nordul Columbiei.

Tocmai acest spot promoţional a ajuns în centrul furtunii mediatice. Videoul, foarte explicit în descrierea ofertei, a fost şters de pe canalul Youtube de către firma în cauză din cauza prezenţei „de nudităţi de natură sexuală„, dar este încă de găsit online. Pe siteul societăţii însă, se pot să găsi toate detaliile despre sejur care ar fi între 24 şi 27 noiembrie. Preţurile, între 500 şi 1.200 de euro, includ nu numai prestaţii sexuale, dar şi activităţi mai tradiţionale ca accesul pe terenuri de golf, plimbări şi alte dorinţe care pot fi îndeplinite de organizatori, informează viaggi.it

loading...