Cei doi tineri care au bătut un bătrân în Braşov, îşi vor petrece Paştele după gratii.Ce decizie au luat magistrații după ce au primit cererile de eliberare…

528

Adrian Ceplinsche şi Mircea Mihai Constantin, cei doi tineri care au rupt în bătaie un bătrân în Braşov, îşi vor petrece Paştele după gratii.

Arestaţi preventiv pentru 30 de zile pe data de 1 aprilie, cei doi agresori au cerut judecătorilor să fie puşi în libertate, însă magistraţii le-au respins cererile, astfel că amândoi vor face Paştele în închisoare.

De altfel şi Dumitru Neculai, bâtrânul bătut cu sălbăticie în pasajul din Braşov, îşi va petrece Paştele în spital.

Mii de români l-au ajutat pe bătrân cu bani, haine şi chiar locuri de muncă după ce cazul său a stârnit revolta unei ţări întregi.

Bătrânul a fost bătut cu pumnii şi cu picioarele şi chiar călcat pe cap de cei doi agresori care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Dumitru Neculai a fost snopit în bătaie de cei doi tineri într-un pasaj din Braşov

Bătrân din Braşov, snopit în bătaie într-un pasaj

Nevinovat şi fără să îi cunoască pe agresori, bătrânul a primit o bătaie soră cu moartea şi a ajuns în stare gravă la spital.

loading...

Scenele violente au fost surprinse de camerele de supraveghere montate în pasajul din Braşov şi au ajuns pe Facebook.

De altfel, suntem convinşi că dacă imaginile nu ar fi fost făcute publice, cazul se limita a stârni revolta poliţiştilor şi atât.

Astfel de cazuri se întâmplă extrem de des în România, însă puţine dintre ele ajung la urechile a milioane de români.

Şocant ce spune mama unui dintre agresorii de la Braşov:”Doar nişte analfabeţi îmi pot da mie explicaţii ! Am fost o mama eroina , chiar si educatia stiu cum sa o aplic, dar de la o varsta roulul meu nu a dat roade…”

loading...