Ce se intampla atunci cand imigrantii musulmani ataca un francez care detine o arma de foc. VIDEO

1712
 

Locuitorii Europei continua sa traiasca in frica deoarece guvernele lor refuza sa-i apere in fata imigrantilor.
Sondajele de opinie din tari ca Franta si Germania arata clar faptul ca oamenii s-au saturat de imigranti si ca guvernele permit mult prea multor imigranti sa intre nestingheriti in tara.

In Franta odata cu sosirea masiva a imigrantilor nu a crescut doar teama cu privire la viitoarele atentate teroriste ci si nivelul de infractiuni comise.

loading...

Un video recent arata foarte clar cat de salbatica a devenit Europa de astazi. In video se poate observa cum un grup de refugiati ataca un grup de francezi carora nu le permit sa-si continue deplasarea, atacandu-i cu pietre bate si cutite.

Din fericire unul dintre francezi detine o arma de foc, ceea ce i-a tinut pe imigranti la distanta, altfel totul s-ar fi putut transforma intr-o baie de sange. De asemenea femeile franceze fug speriate catre cea mai apropiata cladire.

Tupeul extraordinar pe care il au imigrantii nu poate fi explicat decat prin faptul ca aceste guverne criminale ii protejeaza, guverne care ar trebui sa-si protejeze proprii cetateni.

carsonclick9002 via youtube.com

O alta filmare arata cum lucrurile au degenerat intr-o alta localitate numita Calais unde un grup de manifestanti pro refugiati ataca o familie din zona.

loading...