Câtă cruzime! Adevărul dureros din spatele acestei poze…

543
Câtă cruzime! Adevărul dureros din spatele pozei acesteia

Cum poate ceva atât de frumos să fie atât de dureros?! O poză care surprinde un copil de câţiva anişori cărând în braţe un bebeluş a devenit virală. Adevărul din spatele imaginii este unul de-a dreptul sfâşietor.

BBC News a publicat pe pagina oficială de Instagram o fotografie copleşitoare în care un copil de numai câţiva anişori este surprins cărând în braţe un bebeluş. Potrivit informaţiilor care însoţesc imaginea, se pare că cei doi copii fac parte dintr-o tabără de refugiaţi afectaţi de violenţele din Myanmar.

Loading...

”Un copil musulman cară în braţe un bebeluş într-o tabără de refugiaţi din  Palang Khali, de lângă bazarul Cox. O fundaţie caritabilă din UK face apel pentru ca sute de persoane să fie scăpate de violenţele din Myanmar, lansând Comitetul de Urgenţă în caz de Dezastru. Guvernul că va dona primele 3 milioane de lire populaţiei. Peste 500.000 de musulmani au părăsit ţara, cunoscută sub numele de Birmania, însă mulţi au rămas şi trăiesc în tabere în Bangladesh”, este descrierea din dreptul pozei făcută publică de BBC News.

Loading...