AVERTISMENT : „ISIS pregateste un tsunami NUCLEAR pe Glob „

1398

Un jurnalist german care s-a infiltrat cu succes in Statul Islamic sustine ca gruparea terorista planifica o „anihilare nucleara” a globului. Jurgen Todenhofer a scris o carte intitulata „In interiorul ISIS – Zece zile in Statul Islamic”.jurgen-todenhofer

Loading...

In carte, el sustine ca „Teroristii planuiesc uciderea a sute de milioane de oameni. Occidentul subestimeaza drastic puterea ISIS. Statul Islamic intentioneaza sa puna mana pe arme nucleare”. Jurgen Todenhofer vorbeste despre Statul Islamic ca despre „un tsunami nuclear care pregateste cea mai mare epurare religioasa din istorie”, potrivit WashingtonTimes, citat de HotNews.ro.„Statul Islamic controleaza in prezent o suprafata mai mare ca dimensiuni decat Regal Unit al Marii Britanii si sunt sustinuti cu un entuziasm nemaintalnit pana acum in zone de razboi. In fiecare zi, sute de luptatori din toate colturile lumii li se alatura. Sunt cel mai brutal si mai periculos inamic pe care l-am vazut vreodata in viata mea. Nu vad pe nimeni care sa aiba o sansa reala sa ii opreasca. Doar arabii pot opri ISIS. M-am intors foarte pesimist”, afirma Jurgen Todenhofer.

 

Todenhofer a fost si parlamentar al CDU, partidul Angelei Mergel, pana in anul 2000. In 2014, in calitate de corespondent de razboi, el a petrecut zece zile printre jihadistii de la ISIS.

Loading...