Anamaria Prodan, fotografiată într-o bluză transparentă alături de Dan Alexa! „Cât îmi...

Anamaria Prodan, fotografiată într-o bluză transparentă alături de Dan Alexa! „Cât îmi place mie de omul asta! Un om dintr-o bucată!…”

6183

Anamaria Prodan s-a lăsat fotografiată în compania lui Dan Alexa. Poza a fost ulterior făcută publică de sexy-impresară şi toată lumea i-a analizat modelul de la sutien, care putea fi observat prin bluza elegantă şi transparentă pe care o purta.

În poza în care Anamaria Prodan şi Dan Alexa îşi ţin braţele unul în jurul taliei celuilalt se poate vedea şi cât de apropiată e relaţia lor. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf e îmbrăcată într-o fustă de piele la care şi-a pus un top elegant alb şi transparent prin care i se vede sutienul.

Poza fierbinte a strâns sute de like-uri în doar câteva minute, dar şi mesaje.

„Cât îmi place mie de omul asta! Un om dintr-o bucată! Bravo lui, o să ajungă selecționer, ai să vezi” e unul dintre mesajele pe care le-a trâns fotografia.

Loading...

Anamaria Prodan Reghecampf este un agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a doua, preşedinte de club la FC Snagov în liga a doua, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna. Celebra impresară are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu şi Laurențiu Reghecampf Junior. În 2008, Anamaria Prodan s-a căsătorit cu Laurențiu Reghecampf.

Loading...