Adrian Nastase, atac la adresa unui jurnalist: Ba, jigodie, de patru ani ma insulti si imi jignesti familia. Ce-am furat, ba?..”

1131
Fostul premier Adrian Nastase a avut un atac foarte dur la adresa jurnalistului Radu Banciu, pe care l-a jignit in mai multe feluri. „Jigodie“, „gunoi“ si „redus mintal“ sunt printre cuvintele folosite pentru a-l caracteriza pe Banciu.

„Dupa cum stiti, periodic, sunt nevoit sa-i administrez tratamentul lui Banciu. El are unele accese schizoide, incepe – fara rost – sa vorbeasca in limbi straine, se blocheaza in consoanele finale ale cuvintelor. In plus, reactioneaza rau la unele persoane. Spre exemplu, articolele de pe blogul meu sau stirile in legatura cu mine ii creaza o deosebita stare de irascibilitate. Poate ca este vorba si de un inceput de Alzheimer. De multe ori, nu-si mai aduce aminte nici macar numele meu. Il rog, de aceea, pe Sorin Oancea ca, in fiecare seara, inainte de intrarea pe post, sa-i citeasca urmatorul text (pamflet). Sper sa-l ajute. Macar cateva saptamani. Iar pe telespectatorii B1 tv ii rog, ca atunci cand ajung la Machu Picchu sau la templul Hampi sau la lacul Titicaca sa-i trimita o carte postala lui banciu, avand pe verso reteta medicamentului“, a scris Adrian Nastase in prima parte a postarii de pe blogul personal.

loading...

Redam mai jos asa-zisul pamflet al fostului premier, plin de jigniri: „Ba, jigodie, de patru ani (cinci ani, deja – n.b.), ma insulti si imi jignesti familia – sotia, copiii – pentru ca ai frustrari cu Ceausescu. Probabil ca ai pitici pe creier. Incearca, ba, si cu medicamente. Ce ai facut tu, ba, in viata ca sa ma judeci pe mine si pe altii. Ai numarat biciclete la un ziar? Si acum te tine Oancea pe post de maimuta la televizor in fiecare seara? Strangi, ziua, mizeria din tabloide si o versi apoi, pe sticla, ba gunoiule? Asta numesti tu jurnalism? Ba, intre tine si Tapalaga, il aleg intotdeauna pe Tapalaga. El, cel putin, o iubeste sincer pe Macovei. Tu, gunoiule, ii urasti pe toti. Imi spui tu mie ca am vrut, ca premier, sa inchid B1Tv? Ba, idiotule, cand a fost infiintat B1Tv? In 2001. Cine era premier atunci, ba, gunoiule? Intreaba-l, ba, pe Paunescu si o sa-ti explice. Ca, pe urma, ati trecut la mancat frunza in Gradina Carpatilor, asta e o alta chestie. Asa se intampla cu viermii de matase…

De patru ani (cinci ani – n.b.) ma jignesti in fiecare seara, ba, jigodie. Ma acuzi ca am furat. Ce-am furat, ba? I-am furat bideul lu’ maica-ta? I-am furat afisele electorale lu’ taica-tu? Sa fie sanatosi, ca nu am nimic cu ei desi puteau sa nu te scoata din incubator. Sigur, nu aveau de unde sa stie unde o sa ajungi. Ba, gunoiule, am creat peste 20 de muzee, am donat sute de harti vechi statului si am creat cel mai mare muzeu de genul asta din Europa. Ai fost sa-l vezi, ba, jigodie? Nu trebuie sa-ti cumperi bilet pentru Burkina Faso ca sa ajungi acolo. Chiar nu stii nimic din ce-am facut pentru tara asta, ba, gunoiule? Daca poti sa mergi sa faci turism in toata lumea, asta mi se datoreaza si mie, redus mintal ce esti. Sigur ca am si gresit. Am avut langa mine tot felul de lichele, ca tine, care nu si-au vazut decat interesul lor.

Am tacut timp de patru ani (cinci ani – n.b.) si am asteptat sa-ti vina mintea la cap (de p…). Tu insa ai ajuns sa spui ca vrei sa joci pe mormantul meu, sa iei in batjocura gestul meu de revolta de acum trei (patru – n.b.) ani, sa faci diverse insinuari sexuale? Cu ce drept, ba, gunoiule? Pentru ca CNA -ul este plecat cu pluta prin lume si membrii sai nu mai au timp sa se uite la televizor? De asta a ajuns tara asta in situatia in care este. Din vina unor nemernici ca tine. Care se hranesc, precum hienele, din starvuri. De fapt, mi-e mila de tine. Traiesti intr-o hazna si te hranesti de acolo. Ai fi vrut sa beau o cafea cu tine. Cum as putea sa fac lucrul asta, ba, gunoiule, cand tu nu m-ai atacat doar pe mine ci i-ai jignit si pe copiii mei sau pe sotia mea. Chiar nu ai inteles de ce a fost condamnat medicul Bradisteanu, ba, nemernicule?“, a scris Adrian Nastase.

loading...