Acuzaţii tot mai grave împotriva lui Cristian Pomohaci .Un nou martor susţine că are un filmuleţ cu preotul: „Băieţii îl urmau în cameră…“

576

Noi detalii au ieşit la iveală în scandalul în care a fost implicat preotul Cristian Pomohaci, după ce un tânăr susţine că are un filmuleţ cu acesta din momentul în care el apare însoţit de doi băieţi. Tânărul lucrează la un hotel din Bistriţa, iar din câte se pare părintele era un client fidel al respectivului loc, pentru că apărea în fiecare zi unde lucra martorul cheie.(Citește aici toate detaliile despre cazul preotului care a șocat România)

„Datorită mediului în care lucrez, respectiv într-un hotel pe unde el (n.r.: preotul Cristian Pomohaci) se perinda, ca să zic aşa, cam săptămânal, am început să am şi eu tangenţe cu el. Depinde de afacerile pe care le avea. Venea singur, când mânca, sau venea însoţit, când avea alte planuri. De către cei doi bodyguarzi. Aşa îi numea el. Da, din punctul meu de vedere, o personalitate, dacă pot să-i spun, aşa ca el îşi ia bodyguarzi bărbaţi bine făcuţi, înalţi…Dar nu a fost cam aşa, să îţi iei ca bodyguarzi doi băieţi, de cam 24-25 de ani maximum, mă îndoiesc puţin.

CITESTE SI :  A SPUS TOT ! TÂNĂRUL care l-a înregistrat pe preotul Cristian Pomohaci,A RUPT TĂCEREA : „Nu îmi venea să cred ce dorea de la mine și îmi era și milă…”

Loading...

El venea la recepţia hotelului, făcea tot protocolul pentru cazare, după care, băieţii îl urmau în cameră. De obicei, el urca cu liftul, iar băieţii urcau pe scări. Nu îşi petrecea niciodată noaptea în hotelul în care lucrez. Venea în jurul prânzului şi după două – trei ore maximum elibera (n.r.: camera de hotel). Da şi niciodată nu era voie să întrebăm despre cei doi bodyguarzi, care, culmea, de cele mai multe ori, nu erau în faţa uşii. Nu, erau tot timpul aceiaşi băieţi. Eu lucrez de ceva vreme în hotel, să fie cam 3 ani de când ştiu eu să vină în hotel. Cu siguranţă, viaţa pe aici şi-o face de mai mult timp.

CITESTE SI : SURPRIZA MARE ! Ce s-a gasit acasa la parintele Cristian Pomohaci. Situatia se complica …

El deja era client al hotelului şi mie aşa mi-au fost prezentaţi de către alţi colegi: ei sunt bodyguarzii, nu ai voie să întrebi, nu ai voie să aşa şi aşa. Culmea, da. De două ori mi-a cerut numărul de telefon şi l-am refuzat foarte elegant şi atunci mi-a zis «Ah, tu eşti genul de băiat care nu se lasă prea uşor».

Şi atunci, i-am zis eu «Nu, sunt genul de băiat care nu se lasă deloc». Şi de aici am avut noi, să zic aşa, un mic clinci. I-am zis că dacă am nevoie de slujbă, mă duc la biserică, nu am să-l sun, să îmi facă mătănii prin telefon“, a povestit tânărul din Bistriţa, în cadrul unei emisiuni TV.

CITESTE SI : TULBURĂTOR! DEZVĂLUIRI NEMAIAUZITE! Părintele Cristian Pomohaci s-ar fi băgat pe furiș în așternuturile unui tânăr…

Loading...