Acuzații GRAVE ,la adresa ING Bank ,aduse de un client ! „Acționează fără a ne înștiința …” – REACȚIA avocatului Gheorghe Piperea

366

Un client al ING Bank face acuze dure la adresa companiei. Acesta susține, pe o rețea de socializare, că subsidiara băncii olandeze din România acționează fără a-și înștiința clienții.

Un utilizator de Facebook i s-a plâns avocatului Gheorghe Piperea că ING România îi oprește comision la retragerea salariului de pe card, fără a-l notifica,potrivit bugetul.ro.

„D-le Piperea, la retragerea salariului de pe card, băncile au început să perceapă comisioane fără a notifica clientul,exemplu ING (dacă aveți cont la dânșii și retrageți salariul,contactați telefonic o angajată ING și vă informează că aceastea sunt regulilor interne ale instituției) sau băncile sunt în moarte clinică”, i-a spus respectiva persoană cunoscutului avocat.

loading...

În replică, Gheorghe Piperea nu a comentat informația referitoare la ING, însă i-a dezvăluit utilizatorului că sistemul în sine e pe ducă și că, pe viitor, banii vor fi înlocuiți de transferuri de fracțiuni ale averii și unități de cont.

„Sistemul în sine e pe ducă. Va fi înlocuit în curând de băncile umbrei, mult mai rele decât cele „clasice” (care nu sunt nici ele lumini orbitoare, ci pâcle și pen-umbre ale amurgului). Banii vor fi înlocuiți de transferuri de fracțiuni ale averii și unități de cont”, i-a transmis Piperea.

Bugetul.ro le-a solicitat responsabililor pe Comunicare ai ING Bank un punct de vedere în această problemă, iar aceștia ne-au asigurat că îl vom primi cât mai repede cu putință.

loading...