Actorul Adrian Văncică, personajul Celentano din serialul ‘Las Fierbinți’, a răbufnit :”Băi panaramelor care sunteti, deputati și senatori!”

694

loading...

Actorul Adrian Văncică, personajul Celentano din serialul ‘Las Fierbinți’, a răbufnit pe blogul său, acolo unde a scris un mesaj legat de ceea ce se întâmplă pe scena politică în această perioadă. Celentano din „Las Fierbinți” este revoltat de ceea ce se întâmplă în anul centenar și de deciziile politice luate de parlamentari.

„Am intrat in anul centenar.

Si? Am intrat cu un parlament care functioneaza ilegal. In 2009 a avut loc un referendum perfect valabil care a avut un rezultat simplu: 300 de parlamentari si parlament unicameral. Buna, rea, aceasta a fost vointa poporului. Asa trebuia sa se faca. Ca la Brexit, bun, rau, dracu sa-l ia si pe ala…sa se faca daca asa a vrut poporul.

Desteptii astia de politicieni o tot scalda ca poporul sa nu iasa in strada,sa se manifeste la vot,ca asa e democratia….pai s-a votat intr-un fel si voi tot nu executati bai panaramelor care sunteti deputati si senatori! De ce? Ca va „place” privilegiile „care le aveti,nu?”

S-a votat intr-un fel si e altfel,se iese in strada si degeaba,tot fac ce vor.

Eu nu pot sa consider acest parlament ilegal? Ca votul de la referendum are putere juridica mare.

Sa mai vorbim de UDMR care nu e partid politic si e in Parlament?

100 de ani de Romania, nu-mi dau seama daca e prea mult sau prea putin!?”, a scris Celentano din „Las Fierbinți”.

loading...