ACCIDENT GRAV produs pe DN 2 ! Trei persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte trei au fost rănite…

404
accident Ialomița

Trei persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte trei au fost rănite, în urma unui accident rutier produs marţi dimineaţă pe DN2 Bucureşti – Urziceni şi în care au fost implicate trei autovehicule.

Două dintre victime au rămas încarcerate şi a fost necesară intervenţia echipajelor de pompieri pentru scoaterea lor.

Accidentul a avut locîn satul Lilieci din comuna Sineşti din judeţul Ialomiţa, fiind implicate două autoturisme şi un autotren.

loading...

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ialomiţa, Andreea Loghin, a declarat pentru News.ro că în urma accidentului trei persoane şi-au pierdut viaţa. De asemenea, doi oameni au rămas încerceraţi, fiind necesară intervenţia echipajelor ISU pentru scoaterea acestora.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Lăcrămioara Chirea, a precizat că cele două persoane care erau încarcerate urmează să fie transportate la un spital din Capitală. De asemenea, în accident a fost rănit uşor şi a suferit un atac de panică un adolescent de 14 ani care a fost transportat la Spitalul “Grigore Alexandrescu”.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri, precum şi cinci ambulaţe – patru SMURD şi una de la Serviciul de Ambulanţă Ialomiţa.

În urma accidentului, circulaţia pe DN2 Bucureşti – Urziceni este blocată la acest moment pe ambele sensuri la intrarea în localitatea Lilieci.

Sursa: News.ro

loading...