A leșinat pe trotuar, dar oamenii l-au ignorat: „Au ales să nu vadă…”

608
Barbat lesinat in Bucuresti

O tânără a denunțat, pe o rețea de socializare, atitudinea oamenilor care se aflau într-o zonă centrală din Capitală, unde un bărbat de 30-35 de ani a leșinat pe trotuar.

El a zăcut mai bine de trei ore pe jos, fără ca cineva să cheme ambulanța sau să îi ofere primul ajutor. Incidentul a avut loc marți, în jurul orei 10.00 dimineața, în zona Piața Unirii.

„Trecând grăbită prin fața Hotelului Horoscop, observ căzut pe trotuar un cetățean la 30-35 de ani. Mă opresc îngrijorată și privesc perplexă la oamenii de pe terasa hotelului, care își savurau cafeluța, „admirând peisajul”. Băiatul respira, însă era inconștient și nu recționa la întrebările și mișcările mele. În timp ce așteptam să ajungă un echipaj SMURD, un angajat al hotelului îmi spune că băiatul zace de vreo 3 ore pe trotuar și „chiar se întreba ce e cu el”, moment în care am început să tremur de nervi. Paramedicul SMURD a ajuns imediat, a reușit să îl trezească pe cetățean și a chemat un echipaj, timp în care a constatat că băiatul nu consumase nici băuturi alcoolice și nici substanțe interzise, ba chiar mai mult de atât, avea pansamente mari în zona subcostală stânga”, a scris tânăra, în mesajul postat pe Facebook.

Ea a continuat criticând nepăsarea celor care se aflau la o terasă, pentru că „au ales să nu vadă.”

„Ce se întâmplă pe trotuarul din fața clădirii nu este responsabilitatea hotelului și nu îi acuz pe ei pentru cele întâmplate. Însă îi acuz pe toti aceia care au stat nepăsători la terasa și au ales să nu vadă, pe toti angajații companiei care au văzut un om căzut pe trotuar și au așteptat să vină un trecător să sune la 112 (după 3 ore!), pe toți cei care au călcat mai la dreapta sau la stânga, ca nu cumva să se împiedice de corpul cuiva în suferință. Omul acela ar fi putut muri din cauza indiferenței noastre! Si ce e cel mai trist, sunt sigură că astfel de cazuri se întâmplă în fiecare zi… Și nu pot să nu mă gândesc: dacă omul acela eram eu? Sau mama? Sau voi? Sau cineva drag vouă? Iar oamenii ar fi trecut mai departe nepăsători”, a conchis ea.(FOTO, mai jos…)

Loading...

SCANDAL, după eliminiarea României de la Eurovision: Acuzații grave la adresa sistemului de vot, din ţările cu mari comunităţi de români

Un polițist ameninţă o șoferiță: „Te-a mâncat în f..d să te schimbi la volan. O să fii condamnată la închisoare!”

Loading...