A FOST PRINS UCIGAŞUL de NEVESTE din București. Incerca să fugă din țară…

245

O crimă sălbatică a avut loc în București. O femeie a fost ucisă într-un apartament din Cartierul Titan, în Sectorul 3 al Capitalei. Din primele informații furnizate de polițiști reiese că victima are în jur de 50 de ani și avea numeroase lovituri pe corp. Astăzi, 11 octombrie, criminalul a fost prins.

UPDATE: Surse judiciare au precizat că Lulu Șerban a ucis-o pe fosta soţie, în anul 1995, pe fondul unor conflicte anterioare. Criminalul i-a aplicat victimei numeroase lovituri cu un corp dur şi cu un cuţit.


UPDATE: ​Parchetul de pe lângă Tribunalul București a emis un mandat de retinere, pentru 24 de ore, pe numele criminalului pentru omor calificat, in stare de recidivă, asupra unui membru de familie. Oficiali din rândul anchetatorilor ne-au dezvăluit că cea a doua soție ucisă se numea Rodica Șerban.

Update: Conform unor surse judiciare, criminalul a fost prins în timp ce încerca să fugă din țară. Este vorba despre Lulu Șerban, de 51 de ani, soțul femeii. El a fost depistat la granița in judetul Teleorman. Ucigașul este recidivist. Individul și-a omorât și fosta sotie in anul 1995.

loading...

Ştirea iniţială:

O crimă a fost sesizată, marți, în jurul orei 17.00, prin sistemul de urgență 112. Polițiștii au fost anunțați că o femeie a fost gasită decedată, în locuința sa, situată în sectorul 3 al Capitalei.

Surse judiciare au precizat, pentru EVZ, că femeia omorâtă, cel mai probabil, în bătaie, are în jur de 50 de ani și locuia în Cartierul Titan.

Oficiali din Poliția Capitalei au transmis că victima prezintă mai multe semne de violență la nivelul corpului.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, precizează Poliția Capitalei.

Cadavrul este transportat la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici”, în vederea efectuării necropsiei.

loading...