A decis sa adopte o fetita care suferea de o boala bizara ! UIMITOR cum arata acum …

1000
fetita

Sarah Conque lucra ca terapeut in Haiti, unde isi construise o asociatie menita sa vina in sprijinul copiilor cu dizabilitati. In ianuarie 2014, s-a trezit la usa cu o femeie ce tinea in brate o fetita de doar 3 luni, aflata intr-o stare deplorabila.

Fetita era subnutrita si suferea de hidrocefalee – o acumulare de lichid cefalorahidian in interiorul craniului, insa mama ei considera ca este „vrajita”. Dupa cateva luni, Sarah a decis sa o adopte pe micuta si sa o ingrijeasca.

„In prima saptamana de cand am avut grija de ea, m-a socat cat de neglijata si subnutrita era aceasta fetita dulce. Organele ei interne incepusera sa nu mai functioneze. 99% dintre copiii cu hidrocefalee mor inainte sa implineasca un an.”

fetita Haiti

In mod miraculos, fetita a continuat sa sfideze verdictul medicilor. Nika are acum 2 ani si un site dedicat, unde mama ei adoptiva scrie despre provocarile afectiunii rare de care sufera.

loading...
fetita Haiti

Cei care sufera de aceasta afectiune rara isi pierd echilibrul, abilitatea de a vorbi, iar pe termen lung boala poate cauza dizabilitati psihice si deces.

loading...