A cumpărat o pâine de la magazin, dar când a desfăcut-o A AVUT O SURPRIZA ! „Nu mai avea pâine proaspătă şi am luat deja împachetată…”

277

Beyonce de România a avut parte de un şoc după ce a cumpărat pâine de la un magazin. Vedeta a găsit un gândac în compoziţie, a imortalizat momentul şi a postat imaginea pe pagina de Facebook. Deoarece nu mai era pâine proaspătă, blonda a cumpărat împachetată şi feliată, iar când a desfăcut-o, a avut parte de surpriză.

Interesant!!!! Şi în pâine sunt gândaci!!! Nu mai avea pâine proaspătă şi am luat deja împachetată şi feliată!”, a scris blonda pe pagina sa de Facebook.

loading...
Fosta iubită a lui Guţă a găsit un gândac în pâine.
Fosta iubită a lui Guţă a găsit un gândac în pâine.

 

Când au văzut fotografia postată de fosta iubită a lui Guţă, fanii s-au alarmat şi i-au sugerat să facă o reclamaţie, poate în acest fel se va face curăţenie în brutării.

Din pacate se întâmplă din când în când. Raportaţi o reclamaţie în magazin! Vai de viata noastra ! Ne miram ca suntem bolnavi si ca ne mananca bacteriile/ De ce nu faci o reclamatie?! Tu ai vazut gandacul..poate alti nu vad si ii dau copiilor sa manance.Fa o reclamatie asa se sperie cei de la fabrica si asa arunca faina aceea infectata de gandaci si fac curatenie in fabrica”, sunt doar câteva dintre comentariile prietenilor virtuali.

loading...