A ajuns cu masina intr-un lac din Bucuresti incercand sa scape de politisti ! Vezi motivul…

508

Teama ca va fi prins fara permis la volanul unei masini cu numere expirate, l-a facut pe un bucurestean sa goneasca nebuneste vineri seara cu politia pe urme.

Nu l-au oprit nici macar cele trei focuri de arma trase de agentii care incercau sa il opreasca. Insa i-a venit de hac un viraj, iar masina a plonjat in lacul Plumbuita. Soferul a reusit sa iasa din apa si sa se ascunda cateva ore de politisti. In cele din urma, acestia i-au dat de urma.

Agentii au incercat sa il opreasca vineri seara in trafic, in cartierul Tei, dupa ca au observat ca avea numere provizorii expirate.

loading...

Barbatul insa a accelerat nebuneste, iar politistii au pornit in urmarire si la un moment dat au tras trei focuri de avertisment, in speranta ca soferul va opri. Goana a continuat cateva sute de metri. Pe strada Raul Colentina, soferul a pierdut controlul volanului si a plonjat cu masina in lac.

Capitan Ivan Cristian, Grupul Special de salvatori: „Pompierii militari au fost solicitati cu autospeciala de scafandri, o autospeciala de descarcerare grea si o masina a medicului de urgenta pentru un autoturism cazut in lacul Plumbuita”

Cateva ore mai traziu soferul a fost gasit de politisi in cartierul unde locuia in sectorul 2 si a fost dus la sectia 7 pentru audieri.

Dupa ce l-au identificat, politistii au aflat ca suspectul nici macar nu avea permis de conducere. Asa ca s-a ales cu dosar penal si risca sa ajunga la inchisoare.

loading...