400 DE TERORIȘTI impanziti in Europa , AŞTEAPTĂ SEMNALUL PENTRU A PORNI JIHADUL IN EUROPA

728

ISIS a trimis un număr impresionant de teroriști special instruiți să atace mortal. Informațiile au fost CONFIRMATE oficial !

Informațiile șocante au fost confirmate oficial. Europa este în prezent împânzită de un număr impresi onant de teroriștiantrenați special de ISIS pentru a ataca și a ucide.

Informațiile șocante au fost confirmate oficial, la doar o zi de la sângeroaseleatacuri din capitala Belgiei și inima Uniunii Europene. De altfel, gruparea extremistă a avertizat, după atentatele din Bruxelles, că vor urma “zile negre” dacă occidentalii ripostează în vreun fel. Se pare că Statul Islamic a antrenat peste 400 de teroriștipentru a ataca Europa într-o serie de valuri criminale. Datele au fost dezvăluite de Associated Press, care se bazează pe informații primite de la Serviciile de Spionaj din Europa și Irak.

Daily Headlines precizează că oficialii au dezvăluit că luptătorii au ordin să atace atunci când cred ei de cuviință. Publicația britanică Express oferă informații cutremurătoare privind planul criminal pus la cale. Gruparea teroristă a infiltrat înEuropa teroriștii și i-a împrăștiat în grupuri, aproape peste tot. Astfel de celule teroriste au stat și în spatele atacurilor de la Paris și Bruxelles.

loading...

Luptătorii sunt antrenați în tabere din Irak, Siria și chiar în țări din fostul bloc sovietic. Unul dintre autorii atacurilor din noiembrie 2015 din Paris, ucis ulterior în raidurile forțelor de ordine, a suținut că s-a infiltrat în Europa într-un grup de 90 de luptători, împrăștiați “mai mult sau mai puțin, peste tot”.

Co-președintele unei comisii de monitorizare a rețelelor jihadiste, senatorul francez Nathalie Goulet, a declarat că Salah Abdeslam s-a făcut nevăzut tocmai pentru a planifica alături de complicii aflați peste tot, un atac nou cu centuri sinucigașe. Oficialul francez spune că atacurile de la Bruxelles au fost modalitatea prin care teroriștii au dat de înțeles lumii întregi că nu sunt interesați de capturarea lui Salah Abdeslam și că ei merg înainte cu ”temele” deja făcute. Ea estimează că numărul real al luptătorilor islamiști aflați pe bărtânul continent este cuprins între 400 și 600. Șocant este și faptul că se bănuiește că aproximativ 5.000 de europeni au plecat în Siria pentru a se alătura organizației criminale ISIS.

loading...