Zone erogene DEMENTIALE, ignorate pe nedrept de toti , care pot starni PLACERE MAXIMA !

1168

Sanii, zona intima, gatul, buzele si… cam atat. La aceste zone erogene se rezuma majoritatea barbatilor in timpul preludiului si al actului sexual, ignorand pe nedrept alte portiuni ale trupului feminin care pot deopotriva sa starneasca placere!
1. Scalpul

Chiar daca, in sine, cuvantul „scalp” suna foarte „medical”, in realitate stimularea scalpului poate suscita placeri nebanuite. Scalpul adaposteste mii de foliculi de par, ceea ce echivaleaza cu o multime de terminatii nervoase. Din acest motiv masajele la nivelul capului sunt foarte relaxante si chiar excitante daca sunt efectuate de partenerul de cuplu.

2. Spatele genunchiului

Genunchiul in sine este o zona puternic erogena, insa cea mai „sensibila” portiune este, de fapt, spatele acestuia. In loc sa fie ignorata, spatele genunchiului ar trebui dezmierdat la fel ca zona genitala in timpul unui sex oral.

loading...

3. Interiorul coapselor

Partea interioara a coapselor, chiar daca este situata in relativa apropiere pa zonei intime, este in mod nedrept ignorata, desi abunda in terminatii nervoase care pot trezi senzatii nebanuite de placere, daca sunt activate prin mangaieri si saruturi.

4. Cotul

De cate ori nu v-a durut rau de tot atunci cand v-ati lovit in cot? Ei bine, motivul este ca si cotul este o zona foarte sensibila, cu numeroase terminatii nervoase care, „zgandarite”, pot provoca fie placere, fie durere. Stimularea delicata si senzuala a zonei coatelor ofera, insa, doar placere sexuala. Asadar, in loc „sa va doara in cot”, mai bine profitati si de aceasta zona erogena ignorata pe nedrept.

loading...