Ziarista s-a dezbrăcat de bluză şi a rămas topless. Cum a reacţionat edilul la gestul femeii

3665

O jurnalistă a pus la cale o farsă destul de îndrăzneață, primarului orașului Kelowna, Walter Gray, din British Columbia, Canada. Lori Welbourne, gazda unei emisiuni radio, i-a luat un interviu edilului, care a fost șocat când jurnalista, în timpul interviului, și-a dat bluza jos, pe motiv că temperatura este prea ridicată, continuând dialogul cu dezinvoltură. Situația a fost destul de incomodă pentru primar, însă acesta a continuat să răspundă întrebărilor.

“Ce s-ar întâmpla dacă aș ieși pe stradă în bustul gol? Probabil, cineva va anunța poliția, considerând că gestul este unul ilegal. Și este? Nu, nu este”, a asigurat-o primarul pe ziaristă, relatează evz.ro. Walter Gray a adăugat că femeia nu va comite nicio infracțiune dacă își va expune bustul gol în public, deși nu încurajează astfel de acte indecente. Interviul s-a desfășurat pe parcursul câtorva minute, în timp ce ziarista stătea dezbrăcată în fața edilului, care încerca să ignore imaginea generoasă. Într-un final, Walter Gray a decis să pună punct convorbirii. Femeia a insistat, invitându-l să iasă cu ea în oraș. Politicos, primarul a refuzat-o pe motiv că programul încărcat nu-i permite să onoreze invitația.

Loading...

Încă din anul 2007, America de Nord este gazda sărbătorii anuale intitulate Ziua Topless, o manifestare organizată cu scopul de a promova egalitatea de drepturiîntre bărbați și femei. În această zi, femeile renunță la sutiene și merg dezbrăcate în locuri publice, în semn de protest pentru faptul că bărbaților le este permis să iasă pe stradă, fără tricouri. Cei care au inițiat această formă de protest sunt adepții UFO(Unidentified Flying Object) cunoscuți sub numele de The Raelians”. În timp ce femeile își vor dezveli sânii, bărbații își vor acoperi sfârcurile cu bandă adezivă. Adepții festivității susțin că gestul lor transmite și un alt mesaj, cel al egalității între sexe. Un rol important în promovarea sărbătorii l-a avut activista Phoenix Feeley, care în 2007 a câștigat procesul împotriva autorităţilor newyorkeze. Femeia a fost arestată pentru că a și-a arătat sânii în spații publice.

Loading...